Angie Moisescu, preferata lui Cătălin Scărlătescu are un nou iubit!

Publicat: 09/07/2018 | 22:32

Angie Moisescu, fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” cunoscută drept Bad Angie este în culmea fericirii! După ce a fost părăsită de iubit și a fost forțată să facă întrerupere de sarcină, preferata lui Cătălin Scărlătescu are un nou iubit! (Oferta speciala playstation)

Bad Angie a dezvăluit că a fost căutată de iubitul care a părăsit-o după ce a devenit bucătar cu normă întreagă. Însă, preferata lui Cătălin Scărlătescu și-a văzut de viață și a dat o nouă șansă iubirii. (CITEȘTE ȘI: ANGIE, PREFERATA LUI SCĂRLĂTESCU, ARE O POVESTE DE VIAŢĂ TULBURĂTOARE: „SUFĂR ÎN FIECARE SEARĂ”)

„Am învățat să-mi triez oamenii de lângă mine. (…) Am luat-o de la minus zero. Da (n.r. iubitul m-a căutat). M-a căutat pentru că nu mai eram dansatoare, ceea ce-i convenea. Nu putea să conceapă meseria asta. M-am amuzat, nu i-am dat nicio șansă, doar m-am amuzat. Nu știu dacă a fost oarecum o răzbunare, dar văzându-l apărând… după despărțire, el a mai avut niște probleme, niște internări, el zice că din cauza mea. Nu m-am alimentat cu faptul că el era jos, dar Dumnezeu mi-a dat semn că roata e rotundă. Dacă acum e singur, eu sunt foarte OK, am un iubit, am un copil care mă iubește foarte mult. E (n.r. relația) de două săptămâni”, a spus Bad Angie, la „Răi da’ Buni”.

Angie Moisescu are un copil

Angie, concurenta preferată a lui Chef Scărlătescu de la „Chefi la cuţite”, are o poveste de viaţă tulburătoare. Angie, de profesie dansatoare, are un copil, care nu este în custodia ei.

„Am fost căsătorită timp de 4 ani. Am cedat custodia copilului, pentru că aşa a fost situaţia mea financiară atunci. O pensie alimentară era foarte mică. Mama era bolnavă, la pat. Trebuia să am grijă de ea. Când am divorţat aveam 22 de ani şi când m-am căsătorit aveam 19 ani. Acum, gândind la rece, îmi doream doar o familie, nu eram îndrăgostită. Dansul a fost o alegere forţată. Am rămas eu singură să am grijă de mama şi trebuia să găsesc un job care să ne întreţină. (…) Nu ştiam să stau pe tocuri. Eram băieţoaică şi nu puteam să dansez pe tocuri. Regret în fiecare zi, când pun capul pe pernă (n.r.- că a cedat custodia copilului ei). Ne vedem o dată sau de două ori pe lună. Sufăr în fiecare seară. Sunt mândră că sunt mamă, chiar cu jumătate de normă. Ştiu că o să fiu blamată acum, sunt obişnuită. Doar pe mama o mai am. Mâncarea îmi aduce aminte de familie. Pentru mine, familie înseamnă doar mamă şi copil. Ne-am distanţat foarte mult, după ce a murit tatăl meu. Eu cu fratele şi cu sora mea nu ne mai vorbim, nici de sărbători nu ne mai sunăm”, a povestit Angie la Antena Stars. (Super oferte la accesorii gaming)

Citește și...