Angie, preferata lui Scărlătescu, are o poveste de viaţă tulburătoare: „Sufăr în fiecare seară”

Publicat: 22/11/2017 | 22:33

Angie, concurenta preferată a lui Chef Scărlătescu de la "Chefi la cuţite", are o poveste de viaţă tulburătoare. Angie, de profesie dansatoare, are un copil, care nu este în custodia ei.

„Am fost căsătorită timp de 4 ani. Am cedat custodia copilului, pentru că aşa a fost situaţia mea financiară atunci. O pensie alimentară era foarte mică. Mama era bolnavă, la pat. Trebuia să am grijă de ea. Când am divorţat aveam 22 de ani şi când m-am căsătorit aveam 19 ani. Acum, gândind la rece, îmi doream doar o familie, nu eram îndrăgostită. Dansul a fost o alegere forţată. Am rămas eu singură să am grijă de mama şi trebuia să găsesc un job care să ne întreţină. (…) Nu ştiam să stau pe tocuri. Eram băieţoaică şi nu puteam să dansez pe tocuri. Regret în fiecare zi, când pun capul pe pernă (n.r.- că a cedat custodia copilului ei). Ne vedem o dată sau de două ori pe lună. Sufăr în fiecare seară. Sunt mândră că sunt mamă, chiar cu jumătate de normă. Ştiu că o să fiu blamată acum, sunt obişnuită. Doar pe mama o mai am. Mâncarea îmi aduce aminte de familie. Pentru mine, familie înseamnă doar mamă şi copil. Ne-am distanţat foarte mult, după ce a murit tatăl meu. Eu cu fratele şi cu sora mea nu ne mai vorbim, nici de sărbători nu ne mai sunăm”, a povestit Angie la Antena Stars.

Angie mărturiseşte că are un iubit. „Am un iubit foarte exigent şi poate de aceea ne-am găsit şi ne-am completat. Noi am fost prieteni, apoi am devenit colegi de apartament. El nu voia să împărţim cheltuielile, că era un gentleman. Am descoperit un alt Andrei în el, mi-a plăcut ce am văzut”, a precizat Angie.

Angie a fost aleasă de Chef Cătălin Scărlătescu în echipa acestuia la „Chefi la cuţite”. Scărlătescu a mărturisit după ce a ales-o pe Angie în echipa lui că ea a fost prima opţiune, însă a trebuit să aleagă bucătari profesionişti înaintea ei, pentru a nu-i pierde în dauna celorlalţi doi Chefi, Sorin şi Florin.

Citește și...