Anna Lesko, încă o apariție super-sexy: ”Încearcă să te acoperi un pic mai mult, ești și mămică!”

Publicat: 06/11/2019 | 14:57

Anna Lesko nu se dezminte. Pagina sa de Instagram este luată cu asalt de fani, de fiecare dată când postează o fotografie, iar dacă este vorba despre imagini super-sexy atunci atmosfera devine, instantaneu, încinsă. Vedeta nu se sfiește să apară mai mult goală decât îmbrăcată, scoțându-și în evidență formele apetisante, iar comentariile în care este criticată par a avea rolul de a o determina să lanseze noi provocări vizuale.

De data aceasta, Anna le-a propus fanilor săi patru fotografii în care apare sexy și… sălbatică. Fotografiile au fost realizate ”în spatele blocului”, conform unui comnetariu postat pe pagina Annei, însă nimic nu este sigur din acest punct de vedere. Rămâne o singură certitudine. Anna Lesko reușește, de fiecare dată, să creeze nu numai senzație, ci și controverse. (Coduri de reducere, promoții și cupoane pentru cele mai bune magazine)

”Draga Anna, nu ești frumoasa, ești foarte frumoasa! ❤️dar încearcă sa te acoperi un pic mai mult, ești și mamica!Mult succes în continuare!”, a fost mesajul postat de una dintre vizitatoarele paginii.

Anna Lesko, sexy și sălbatică

Anna Lesko a oferit și primele declarații după ce s-a despărțit de tatăl copilului ei.

(CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO A RENUNȚAT LA INHIBIȚII ȘI LA… SUTIEN. ARTISTA S-A FOTOGRAFIAT ÎN SÂNII GOI)

”Imi iubesc copilul mai presus de orice. Ma transform intr o leoaica, sfasii tot ce imi sta in cale cand vine vorba despre Adam. In trecut, casatoria era o institutie mai pragmatica,,dragostea era optionala. Femeile cresteau copii si imparteau cana cu faina si zahar,,barbatii munceau si se relaxau dar nu in compania lor neaparat. Sau o chestiune economica, ca un parteneriat pe viata, unde respectul prima iar dragostea, chipurile, aparea pe parcurs. Astazi suntem liberi sa fim cu cine vrem si chiar din dragoste din prima nu pe parcurs, in asteptarea lui la geam sau prispa “o veni sau nu la mine astazi”)). Am mare grija să îi insuflu importanţa familiei (n.r. fiului ei), rolul meu şi al tatalui său în viaţa lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viaţă. Adam este şi va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiului nostru (…) Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da, sunt o mamă singură şi nu este usor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze. Este o meserie frumoasă care îţi aduce multă satisfacţie emoţională, dar e şi foarte solicitantă. Sunt o norocoasă şi o luptătoare”, a scris Anna Lesko pe reţelele de socializare.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020