Anul trecut, a ajuns la cutit, dupa sarbatori! Ce se intampla cu Horia Moculescu in pragul Revelionului: „Sunt atent!”

Publicat: 31/12/2014 | 00:08
Anul trecut, a ajuns la cutit, dupa sarbatori! Ce se intampla cu Horia Moculescu in pragul Revelionului: „Sunt atent!”

La inceputul anului trecut, la scurt timp dupa sarbatori, maestrul Horia Moculescu a ajuns de urgenta la spital. Fierea i-a dat mari batai de cap, iar medicii au decis sa-l opereze de urgenta. Anul acesta, artistul si-a invatat lectia si tine regim.

Horia Moculescu si-a petrecut Craciunul in vizita pe la prieteni, iar mesele au fost mai mult decat imbelsugate. Desi bucatele ii cam faceau cu ochiul, maestrul a decis sa-si puna pofta-n cui, de dragul sanatatii. Anul trecut a mancat din toate preparatele traditionale iar la scurt timp dupa sarbatori a ajuns la spital, acuzand dureri abdominale. Fierea era data peste cap, iar medicii au hotarat sa-l opreze de urgenta, fiind invatatura de minte pentru indragitul artist. Tocmai de aceea, desi are voie sa manance orice, anul acesta, Horia Moculescu a decis sa tina regim:

Horia Moculescu a trecut cu bine de operatie de colecistita
Horia Moculescu a trecut cu bine de operatie de colecistita

„In fiecare an, de Craciun, merg la prietenii mei, a devenit deja o traditie. In ajun merg la cineva, in ziua de Craciun la alti prieteni, iar in a doua zi de Craciun la alti prieteni. Anul asta am tinut putin regim, am avut grija ce mananc. Am voie orice, nu am un regim impus, doar ca iarna trecuta am fost mai suferind si am decis ca de data asta sa fiu mai atent”, a declarat Horia Moculescu, pentru CANCAN.ro.


De Revelion petrece tot cu prietenii

Horia Moculescu este unul dintre cei mai mari compozitori din Romania
Horia Moculescu este unul dintre cei mai mari compozitori din Romania

In Noaptea dintre Ani, Horia Moculescu va sarbatori tot alaturi de prietenii sai, cei care-i sunt aproape si la bine si la greu: „De Revelion, Nidia o sa mearga cu gasca ei intr-un club, asa cum fac tinerii de varsta ei. De cealalta parte, eu voi merge la niste prieteni, ca doar nu o sa stau acasa de unul singur”, ne-a mai spus indragitul artist.

 

CITESTE SI

S-a operat de colecist, iar acum se afla in convalescenta! Moculescu e nevoit sa spuna adio… Nu e vorba despre mancare!

L-au diagnosticat pe Horia Moculescu! Motivul REAL pentru care a ajuns sa fie internat in spital

Horia Moculescu a vorbit despre moartea fiului sau! Vei ramane uimit cand vei afla cum a trecut peste acest moment!
 


In vara a renuntat la vacanta

horia moculescu

Horia Moculescu s-a speriat de problemele de sanatate pe care le-a avut in iarna trecuta, asa ca a devenit un pacient mai mult decat ascultator. Asta vara, maestrul a renuntat la vacanta si a preferat sa ramana acasa, doar doar sa nu se supuna unui risc inutil: „Nu plec in vacanta, sunt in covalescenta asa ca stau la mine acasa”, ne-a spus maestrul la vremea respectiva.

 

Georgiana Coman

Citește și...