Anunt de ultima ora facut de Mircea Badea, dupa ce a fost amenintat cu moartea! Se intampla diseara

Publicat: 12/08/2018 | 13:32

La o zi după ce a dezvăluit public că a primit foarte multe amenințări cu moartea în urma mitingului diasporei în timpul căruia s-au înregistrat violențe, Mircea Badea a făcut un anunț important. În rândurile scrise pe o rețea de socializare, el a informat pe toată lumea că în această seară va face o emisiune de trei ore alături de un alt prezentator de la Antena 3. Potrivit mărturisirilor lui Mircea Badea, în timpul ediției speciale vor rula imagini în premieră de la protestul diasporei.

Citește și: El este unul dintre huliganii care au bătut-o pe jandarmerița Ștefania! A fost prins când încerca să fugă din țară

Anunt de ultima ora facut de Mircea Badea, dupa ce a fost amenintat cu moartea

Citește și: ”Familia lui Pavel Stratan se afla în avionul căzut în Franța”. Știrea falsă care a șocat internauții!

Pe lângă acele imagini nemaivăzute din timpul mitingului diasporei, Mircea Badea a spus că va arăta la TV plângerea penală pe care a depus-o împotriva celor care l-au amenințat cu moartea.

“Diseara, impreuna cu Razvan Dumitrescu, facem emisiune trei ore. Va fi fabuloasa. Avem mega imagini, pe care le vom difuza in premiera. Le vom analiza strict logic si in comparatie corecta cu situatii perfect similare din tarile civilizate.

Plus un bonus: plangerea mea penala impotriva celor care au amenintat cu moartea/agresiunea pe feisbuc(spatiu public).” este mesajul scris de prezentator pe pagina lui de Facebook.

Citește și: Primele imagini cu Ștefania, jandarmerița de 23 de ani bătută de huligani în Piața Victoriei! Ce i-a spus unui protestatar cu doar câteva ore înainte de incident: „A vorbit tare frumos cu mine”

Ieri, după ce a făcut postarea în care mărturisea că a fost amenințat cu moartea, Mircea Badea a a postat pe Facebook capturi la mai multe mesaje alarmante, pe care le-a primit.

Acestea sunt doar câteva dintre comentarille cărora Mircea Badea le-a făcut capturi și le-a făcut publice. Sursa foto: Facebook
Citește și...