Apar amănunte-bombă în scandalul sexual care zguduie lumea muzicii populare! Iubitul fiicei lui Aurelian Preda rupe tăcerea…

Publicat: 19/05/2019 | 22:32

Ana Maria Preda, fiica adoptivă a regretatului artist Aurelian Preda, ar fi trăit în minciună toată viața.  (Cel mai bine platit job din București)  Ana ar fi aflat, însă, tot adevărul din trecut, lucruri care i-au zdruncinat puternic psihicul. După ororile care i s-ar fi întâmplat, fiind abuzată sexual, filmată și șantajată chiar de cel nominalizat să-i fie ca un tată până la 18 ani, Ana încearcă să-și vindece traumele cu ajutorul psihologilor. Alături îi este și iubitul, care a apărut în viața ei înainte ca Aurelian Preda să se stingă din viață și despre care știa chiar și Nicușor Iordan. Toate detaliile au fost dezvăluite, în exclusivitate, la emisiunea CANCAN.RO, difuzată de România TV.

Viața a pus-o la grele încercări pe Ana Maria Preda, încă de când s-a născut. Dramele pe care le-a trăit i-au măcinat sufletul, iar acum, la 19 ani, încearcă să înceapă o nouă viață. A trăit într-o minciună, însă, ușor-ușor ar fi aflat tot adevărul. (CITEȘTE ȘI: FIICA REGRETATULUI AURELIAN PREDA, PRIMA DECLARAȚIE ÎN SCANDALUL SEXUAL DIN MUZICA POPULARĂ)

Crescută de tatăl adoptiv, regretatul artist Aurelian Preda, Ana și-a croit un drum în folclor alături de el. Cea mai mare lovitură a venit odată cu moartea tatălui. Ce a urmat, e de neimaginat. Deși mama ei a fost tot timpul prezentă în viața Anei, pe patul de moarte, Aurelian Preda și-a încredințat fiica adoptivă celui pe care îl considera ca pe un frate, cântărețul Nicușor Iordan, și surorii lui. De ce nu a menționat nimic despre mama naturală a Anei Maria, nimeni nu-și explică.

”Testamentul va fi pe numele fiicei mele, Preda Ana Maria Rosa, supravegheată de sora mea Timis Cati Dorina, și va avea grijă de ea Nicușor Iordan Claudiu, până la 18 ani”, spunea Aurelian Preda.

”Probabil că știa el ce știa. Iar dacă eu mi-am îndeplinit această sarcină sau nu, poate spune, confirma sau infirma Ana”, spunea Nicușor.  (Avantajele oferite de un studio de videochat)

Ana Maria spune că a fost abuzată sexual de Nicușor Iordan

Ana susține însă că ar fi trăit clipe de oroare alături de cel care ar fi trebuit să-i fie tată. Nicușor ar fi început s-o vadă pe Ana Maria altfel decât ca pe un copil de 16 ani. Ar fi abuzat-o sexual… deși, apropiații cântărețului susțin că nu ar fi fost chiar un abuz, ci cu consimțământul Anei. Nicușor nu s-ar fi rezumat doar la momentele intime, ci chiar ar fi avut grijă să le filmeze. Lucruri care ar fi cunoscute de mai multe persoane apropiate cântărețului. (VEZI ȘI: BAC 2018! CE NOTE A OBȚINUT FIICA LUI AURELIAN PREDA)

Mulți o acuză pe Ana Maria că a tăcut și a așteptat doi ani ca să-și ia inima în dinți și să le povestească oamenilor legii prin ce a trecut. Motivul tăcerii Anei e legat de faptul că ar fi fost șantajată de Nicușor că va face publice aceste imagini. Ba chiar ar fi pus-o să jure pe icoane și pe mormântul lui Aurelian Preda că ceea ce s-a întâmplat între ei nu se va afla niciodată.

”Important e să fie sănătoasă, să mă asculte, să mă însoțească în muzică și îi va fi bine. Ana Maria este ca și copilul meu și sper ca, astăzi, regretatul ei tată, bunul meu prieten Aurelian Preda, să fie bucuros acolo la ceruri”, spunea Nicușor Iordan.

Situație ingrată, la majorat

Nicușor s-ar fi atins de micuța Ana, deși știa că ea începuse o relație de dragoste cu un coleg de liceu încă înainte ca tatăl ei să se stingă din viață. La petrecerea de majorat a Anei, amândoi i-au fost alături, și Nicușor și iubitul, Dan. În ciuda situației ingrate, Dan a rămas alături de Ana, ba chiar a mers în Italia să petreacă Paștele împreună cu ea.

”- Tu ai făcut primul pas, tu ai invitat-o în oraș?

Normal! Am avut puține emoții pentru că era fata după care am umblat vreo trei ani de zile. Din prima, de când am intrat în liceu, m-am îndrăgostit la prima vedere.

– Da, el așa simte, e un băiat sincer, respectuos, pe care cu siguranță tatăl meu, dacă l-ar fi cunoscut, i-ar fi plăcut mult de el. I-am povestit de el când tatăl meu trăia și mi-a spus că este un băiat pozitiv, dar nu a ajuns să-l cunoască.

– Ochii ei m-au cucerit din prima secundă, în al doilea rând comportamentul și pur și simplu, ea ca om.

Ne înțelegem foarte bine și ați văzut cât de sincer este, emoțiile pe care le are, este primul lui interviu. Simt și acum primii fiori, nu am descoperit atât de bine dragostea. Dar pot spune că sunt fericită pentru că, atât el, cât și Nicușor, mi-au fost ca doi stâlpi, mai ales după pierderea tatălui meu”, au declarat Ana și iubitul ei.

Nașa Anei o sfătuia să nu se mai lase folosită

Chiar înainte de aceste momente, nașa Anei o sfătuia să nu se mai lase folosită de Nicușor Iordan. (NU RATA: IMAGINI EMOȚIONANTE DE LA MORMÂNTUL CÂNTĂREȚULUI AURELIAN PREDA)

”Măi Ana, ai 18 ani, te rog, ești capabilă să decizi tu și încearcă să te debarasezi, să te îndepărtezi de folosirea ta ca persoană, ca acoperire, că nu știu ce să zic… mă refer la Nicușor Iordan. La care, ușor-ușor, ea a făcut lucrul ăsta”, spunea nașa Anei.

Ce spune avocatul fetei

Nicușor o considera pe nașa Anei unul dintre principalii vinovați de situația în care a ajuns. Ba chiar a poreclit-o „Satana de la Roma”. În ce sens a fost, însă, folosită Ana ca acoperire, doar ele știu, și vom afla cel mai probabil când Ana va rupe tăcerea. Momentan, se află într-un program de consiliere psihologică în Italia, la mama ei, lucru confirmat și de avocatul Anei, Daniel Ionașcu.

”Ana Maria se află într-o perioadă de regăsire, într-o psihoterapie pe care o face în Italia, cu un psiholog de marcă, sub atenta supraveghere a mamei. La această oră, nu pot să vă răspund cu certitudine că starea pe care clienta mea o are nu este una care să poată conduce spre ideea suportabilității unui proces penal la această oră. Nu problema juridicului sau a avocatului este fundamentală, ci a modului în care ea se recuperează psihoterapeutic în așa fel încât ea să facă față acestor situații”, a spus Daniel Ionașcu.

Deși, inițial, alesese un alt avocat, alături de care formulase și plângerea penală împotriva lui Nicușor Iordan, actul nu a mai ajuns pe masa judecătorilor. Avocatul Daniel Ionașcu pare însă extrem de precaut în pașii pe care îi urmează.

”Sunt foarte multe aspecte care țin de viața concretă și intimă care nu pot fi discutate și care, în mod evident, trebuiesc evaluate de specialiști în așa fel încât, un demers juridic, o plângere cum spuneți dumneavoastră, să nu vină în contradicție cu aceste lucruri și din punct de vedere psiho-emoțional să-i facă mai mult rău decât bine”, a mai spus Daniel Ionașcu.

Nicușor Iordan neagă acuzațiile care i se aduc

După prima reacție pe care Nicușor Iordan a avut-o pe contul lui de socializare, și în care nega vehement acuzațiile care i se aduc, acesta s-a oprit din a face alte comentarii. Și-a ales, însă, un avocat care să-l reprezinte când va fi momentul.

„Oameni buni! Vă aduc la cunoștință că acuzațiile ce planează asupra mea în media, sunt total neadevărate și le resping categoric. Nu am abuzat sexual pe nimeni, nu m-am îndepărtat de Dumnezeu și de valorile creștine, fiind cel mai probabil un plan de denigrare a mea. Voi formula o sesizare penală față de persoana sau persoanele care se fac vinovate! Doamne ajută!”, a mărturisit Nicușor  Iordan pe contul său de Facebook.

Ana a găsit sprijin și în mai mulți cântăreți de muzică populară care i-au fost alături, mai ales după pierderea tatălui ei. Unii au aflat chiar cu lux de amănunte tot ce s-a petrecut în viața Anei.

”Am vorbit cu Ana. Ce am vorbit cu Ana în privat, m-a rugat să rămână privat. Am promis că va rămâne privată, sunt un om de cuvânt și asta voi face. Am întrebat-o: «Ești bine?» Prima întrebare, uite ce a apărut în presă și mi-a spus, da, sunt bine. După ce am terminat discuția am întrebat-o ce spun presei pentru că deja au început să mă contacteze de la toate televiziunile. Răspunsul pe care mi l-a dat pentru voi, cei din presă, a fost că va ieși să vorbească atunci când legal se vor rezolva toate cele pe care trebuie să le rezolve. Mai mult de-atât nu pot să vă spun fără consimțământul ei”, a spus Silvana Râciu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...