Apelurile Alexandrei Măceșnu la 112 conțin detalii care ar putea schimba toată ancheta

Autor: A.N.
Publicat: 13/09/2019 | 17:06
Apelurile Alexandrei Măceșnu la 112 conțin detalii care ar putea schimba toată ancheta

Avocatul Tonel Pop a declarat, vineri, că plicul sigilat aflat la dosarul Alexandrei Măceșanu, în care trebuia să fie CD-ul cu înregistrarea la 112, era gol. 

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a studiat timp de mai multe ore dosarul Alexandrei Măceșanu, el declarând că atunci când a vrut să asculte înregistrarea la 112 din momentul când a sunat Alexandra, a aflat că plicul este gol, deși fusese sigilat. (CITEȘTE ȘI: CAZUL CARACAL. GHEORGHE DINCĂ, DEZVĂLUIRE CUTREMURĂTOARE: ”AVEAM ANIMALE ÎN CURTE ȘI LE HRĂNEAM CU CARNE ȘI OASE!”)

„Am stat foarte mult pentru și pentru faptul că circa trei ore au căutat în dosar sau în alte părți CD-ul cu înregistrarea de la 112. Plicul unde trebuia să fie era sigilat, era atașat la dosar, dar era gol. După trei ore și ceva au găsit CD-ul. Nu știu dacă este cel original nu cred că este cel original. Din ceea ce am ascultat acolo, se pare că situația este total alta decât cea care a fost relatată și scoasă în evidență în presă. Nu o să vă pot spune exact despre ce e vorba dar pot să vă spun că transcriptul nu coincide cu înregistrarea în puncte esențiale, vitale. Nici nu sunt redate cum s-a ieșit în presă cu tot ceea ce este acolo. Deci lucrurile sunt foarte”, a spus Tonel Pop.

Acesta spune că se gândește dacă nu există o situație care poate releva o problemă penală, dat fiind faptul că cineva a pus un ploc gol, sigilat, la dosarul Alexandrei Măceșanu. (VEZI ȘI: UN JURNALIST ITALIAN ARUNCĂ ÎN AER CAZUL CARACAL! FILMAREA CARE DOVEDEȘTE CINE ESTE, DE FAPT, GHEORGHE DINCĂ)

„Relevă o altă situație de fapt și alte cu incidente infracționale, inclusiv de acoperire a polițiștilor și a celor care au avut ancheta inițială. Și eu mă gândesc cine a pus un plic sigilat și gol la dosar”, a mai spus Tonel Pop.

Avocatul a precizat că dosarul este oricum incomplet, deoarece lipsesc detaliile privind probele de la lizieră, planșe foto și imagini video.

Citește și...