Un jurnalist italian aruncă în aer cazul Caracal! Filmarea care dovedește cine este, de fapt, Gheorghe Dincă

Publicat: 13/09/2019 | 13:45
Un jurnalist italian aruncă în aer cazul Caracal! Filmarea care dovedește cine este, de fapt, Gheorghe Dincă

Un jurnalist italian aruncă în aer cazul Caracal! Un reportaj senzațional a fost filmat la marginea oraşului italian Bari. Cu mai mult timp în urmă, o celebră jurnalistă din Italia urmărea un subiect ”fierbinte”, traficul de minori, iar în filmările realizate atunci apare… Gheorghe Dincă. 

”Monstrul din Caracal” a susținut în fața anchetatorilor că nu a făcut niciodată trafic de persoane – deși s-a spus, nu de puține ori, că tocmai cu asta se ”ocupa” atunci când se afla în Italia. Investigatorul Rok Xavi a declarat că în zona vizată de polițiști erau trei rulote parcate. Într-una dintre acele rulote s-ar fi aflat, declară investigatorul, chiar Gheorghe Dincă, împreună cu o doamnă neidentificată.

Zona percheziționată, la vremea respectivă, de poliția italiană era și este una obscură, un adevărat… rai al proxeneților și al traficanților de minori.

 

„Erau trei rulote parcate acolo, la marginea oraşului Bari. Două rulote erau goale, doar cu nişte paturi. În cealaltă era o doamnă, cu domnul Dincă”, a declarat jurnalistul Rok Xavi, pentru România TV. Acesta a confirmat – joi seara – în timpul emisiunii lui Victor Ciutacu, că persoana din imaginile filmate este chiar Gheorghe Dincă.

”Este o chestiune cât se poate de serioasă”

Familia Alexandrei Măceșanu speră, în continuare, că adolescenta este în viață și, mai mult, a depus – miercuri, prin avocat – mai multe solicitări la DIICOT. Una dintre acestea vizează o expertizare a lui Gheorghe Dincă din care să reiasă dacă acesta este apt sexual. În fața sediului DIICOT, Alexandru Cumpănașu a declarat că familia crede – în urma analizării probelor – că au mai fost și alte poersoane în casa lui Dincă atunci când copila era sechestrată. Concluzia unchiului Alexandrei este o adevărată ”bombă”, acesta fiind de părere că nu Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra Măceșanu.

„Noi nu credem că Dincă este ucigașul Alexandrei. Mai mult, credem că există șanse mari să fie în viață. Am solicitat și o expertiză la INML pentru a vedea în ce măsură Gheorghe Dincă era apt sexual. Gheorghe Dincă a declarat că el nu a violat-o. Alexandra la 112 a spus că a fost violată. Este o chestiune cât se poate de serioasă. Eu am convingerea că în acele 24 de ore, în acea casă, s-au aflat și alte persoane și că dacă s-a efectuat un viol asupra Alexandrei, nu l-a efectuat Gheorghe Dincă”, a spus Cumpănașu.

Se poate observa că rămâne deschisă pista conform căreia Gheorghe Dincă nu a fost un ”lup singuratic”, ci a avut, în jurul său, complici.

Citește și...