Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Are doar 18 ani si o foarte mare dilema. „Imi plac colegii de munca ai tatalui meu. Ce pot sa fac?”

Are doar 18 ani si o foarte mare dilema. „Imi plac colegii de munca ai tatalui meu. Ce pot sa fac?”

De: Cancan 04/03/2015 | 00:05
Are doar 18 ani si o foarte mare dilema. Imi plac colegii de munca ai tatalui meu. Ce pot sa fac?

"Din pat in pat" este rubrica fara perdea, despre sex, ce raspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat sa stea de vorba si sa ofere sfaturi in legatura cu cele mai intime probleme, gasind rezolvare pentru fiecare.

Cititorii CANCAN.ro sunt invitati sa stea de vorba cu Jacqueline atat cu privire la problemele personale, cat si la cele de cuplu, sexul fiind inca un subiect tabu in Romania. Desi multi prefera sa-si rezolve singuri dilemele, este de preferat sa ceara ajutorul unui medic specialist. CANCAN.ro vine in ajutorul celor care au nevoie de un sfat specializat si le raspunde, prin intermediul lui Jacqueline, tuturor celor care trimit mail-uri pe adresa [email protected].

 

rubrica de sex

Scap sigur de sarcina daca folosesc pilula de “a doua zi”?

Buna Jacqueline. Am o mare nedumerire. De cativa ani folosesc anticonceptionale si nu am avut nicio problema cu vreo sarcina nedorita. Acum cateva zile insa am avut niste stari de greata si am vomitat incontinuu. Cel mai probabil am vomitat si pilula. Eu am o viata sexuala regulata si am verificat daca este o problema daca am vomitat una dintre pilule anticonceptionale. Sa fiu sigura ca nu raman insarcinata am luat si pilula de “a doua zi”. Ce crezi? Scap sigur de sarcina daca folosesc pilula de “a doua zi”?

Draga mea. Pilula de a doua zi previne 85% din potentialele sarcini. Rata de succes variaza invers proportional cu timpul scurs de la contactul sexual neprotejat pana la admnistrarea pilulelor contraceptive. Cu cat este luata mai repede, cu atat rata de succes este mai mare. Trebuie sa stii ca acest mod de contraceptie este indicat femeilor care au avut contact sexual neprotejat in ultimele 72 de ore si care nu doresc o sarcina, in cazul in care s-a rupt prezervativul sau in cazul esecului contraceptiei cu pilule anticonceptionale, cum ar fi voma sau diaree timp de doua zile, cum este si in cazul tau, lipsa administrarii a doua pilule intr-un ciclu, administrarea neregulata a pilulelor. Nu lua pilula de a doua zi daca esti deja insarcinata caci nu va avea niciun efect daca sarcina este deja instalata sau daca esti alergica la levonorgestrel sau alte substante din compozitia pilulei. In plus, neaparat sa nu uiti ca nu este o metoda de contraceptie pe care sa o folosesti in fiecare zi. Pilula de a doua zi se foloseste doar in situatii de maxima urgenta. Se poate administra de maximum doua ori pe an.

 

rubrica de sex

Vrea sa ma vada facand sex cu un alt barbat

 

Buna Jacqueline. Sunt Mihaela si am 24 de ani. De cand ma stiu am tot avut probleme cu iubitii mei. Sau poate asa am crezut eu, ca ei sunt de vina. Iti scriu cu speranta ca poate tu imi vei da un raspuns. Cu ultimul meu iubit am inceput sa ma cert de cand mi-a cerut sa aduc un alt barbat in dormitorul nostru. La inceput m-am speriat, crezand ca vrea sa facem sex in trei, insa drama este si mai mare. Incredibil este ca mi-a cerut ca eu sa fac sex cu un alt barbat, in timp ce el sa se uite la noi si eventual poate sa se masturbeze. Chiar nu stiu ce sa fac, cum sa reactionez.

Draga Mihaela. Ceea ce iti sugereaza iubitul tau nu este deloc strain cu ceea ce se intampla atat in Romania, cat si in alte multe alte tari civilizate. Mai protocolar se numeste swing (un fel de schimb de parteneri sau cum este cazul tau, unul dintre parteneri priveste scena de sex al celuilalt). Barbatii cred ca, in preajma unui barbat strain, femeile devin atragatoare, sexy, diferite. Majoritatea barbatilor sunt influentati in viata sexuala de propriile fantezii in care isi imagineaza partenera in situatii demne de filme interzise minorilor. Desi pare o fantezie ciudata, poate iubitul tau vrea sa vada daca este cel mai bun in pat pentru tine. Daca tu esti pornita si nici nu vrei sa concepi asa ceva, atunci ar trebui sa ii spui clar, daca insa esti in dubii, sfatul meu este sa te gandesti foarte bine, pentru ca nu se intampla mereu sa ti se potriveasca sexual. Daca nu ati avut pana acum o relatie sexuala libera, in care ati incercat tot felul de jocuri, nu te sfatuiesc sa incepi cu schimbarea de partener. Daca te razgandesti si ajungi la un numitor comun cu iubitul tau,sa fii foarte sigura ca barbatul pe care il alegeti  nu este din cercul vostru de prieteni si mai ales sa nu aveti niciun fel de legatura cu el. Dupa partida, in cazul in care va reintalniti in oras, lucrurile ar fi ciudate pentru toti trei. Pe de o parte, sa stii ca aceasta experienta sexuala va poate consolida relatia. Pe de alta insa, iubitul tau ar trebui sa stie ca exista riscul ca tu sa descoperi ca esti mai mult atrasa de partenerul de sex decat de el.

rubrica de sex

Imi plac doar barbatii in varsta

 

Buna ziua. De doi ani am descoperit ca sunt gerontofila. Desi am incercat sa ma cuplez cu baieti de varta mea, precizez ca am 18 ani, nu simt atractie de niciunul. In schimb, atunci cand vad un coleg de-al tatalui meu sau un barbat mult mai in varsta decat mine, ma indragostesc imediat. Nu stiu ce sa fac. Imi este teama ca lumea o sa ma judece daca o sa am o relatie cu un barbat mai in varsta si o se spuna ca sunt atrasa de situatia lui financiara. Chiar nu are nici cea mai mica legatura cu banii, doar mi se pare ca cei mai in varsta sunt mult mai atenti la modul cum se imbraca, cum se comporta, la cum arata.

Draga mea. Se spune ca dragostea nu tine cont de varsta. Stim deja ca barbatii sunt atrasi de femeile mai tinere, in vreme ce femeile prefera parteneri mai in varsta decat ele. Asa cum ai punctat si tu, vor fi mereu oameni care vor judeca o astfel de relatie, afirmand ca la mijloc exista un interes financiar. Sfatul meu este sa stai departe de acesti rautaciosi care isi dau cu parerea despre viata altora. Conform studiilor, se pare ca barbatii mai mari sunt atragatori in primul rand pentru stabilitatea emotionala pe care o ofera intr-o relatie. Se stie ca femeile se maturizeaza mai repede decat barbatii, drept pentru care si tie acum ti se pare ca un baiat de varsta ta este imatur, orientat mai mult spre distractie decat spre construirea unei relatii serioase. De cele mai multe ori asa este. Spre deosebire de acesti tineri, unul matur a cunoscut destule femei si a trait diferite experiente, astfel incat a ajuns acum la punctul in care sa stie ce vrea. Cred ca siguranta de sine pe care o inspira este principalul motiv pentru care femeile aleg acest tip de barbati in detrimetrul celor tineri. Tu spuneai ca iti plac cei de-o varsta cu tatal tau. Trebuie insa sa ai grija ca nu cumva sa ajunga sa-ti placa un barbat care este deja ocupat, caci atunci vei avea parte de o deceptie. Sa nu crezi ca vreau sa-ti sugerez ca barbatii care iti plac sunt mult prea imn varsta decat tine. Din punctul meu de vedere diferenta de varsta este exact cat trebuie atunci cand relatia chiar functioneaza bine. Tot ce conteaza este sa te simti implinita alaturi de barbatul cu care vrei sa fii, sa va intelegeti si sa va completati unul pe celalalt. Neaparat sa stii ca, daca faceti parte din generatii diferite este posibil ca pe parcurs sa apara diferente de gandire intre voi, insa daca exista comunicare intre voi, atunci se poate rezolva orice fel de problema. Cu siguranta nu vei fi privita cu ochi buni, mai ales intr-o societate ca a noastra, unde toata lumea asteapta ca cei de langa sa faca un pas gresit pentru a putea comenta. Important este sa fii constienta de asta si sa nu iti pese de parerile celor din jurul tau.

 

 

 

CITESTE SI:

Adevarul despre sexul pe “stop”! Ce sa faci cand iubitul tau iti cere asta si ce alternative exista!

“Iubesc doi barbati in acelasi timp: si pe sot, si pe amant! Ce ar trebui sa fac?” Adevarul nebanuit despre femeile infidele!

 

Toti cei care vor sa-si gaseasca rezolvarea neplacerilor in cuplu sau necesita ajutor in cprivinta problemelor sexuale sunt invitati sa-mi scrie pe celebra adresa [email protected], cu mentiunea pentru Jacqueline.

 

Jacqueline

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă....
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...