Are sau nu Carmen Harra operații estetice? Clarvăzătoarea a elucidat misterul

Publicat: 16/04/2019 | 23:15

De-a lungul timpului, toată lumea s-a întrebat dacă celebra clarvăzătoare, Carmen Harra, a trecut prin mâinile vreunui medic estetician. Ei bine, răspunsul a venit de la însăși vedeta.

Este trecută de prima tinerețe, dar arată demențial. Așa că toată lumea s-a gândit că celebra clarvăzătoare, Carmen Harra, ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a se menține ”tânără” și în formă. Adevărul este însă altul. Vedeta a elucidat misterul și le-a închis gura răutăcioșilor o dată pentru totdeauna. (CITEȘTE ȘI: FIICA LUI CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL MULT AȘTEPTAT! ALEXANDRA HARRA, MAMĂ DE GEMENI)

„Eu sunt din generaţia veche. Pe vremea noastră nu se implanta nimic şi am rămas cu părerea că orice corp străin în corp, nu face bine. Astea sunt părerile mele. Eu, dacă te uiţi bine la mine, nu am nimic implantat. Nu este nimic implantat. Totul este natural. Eu sunt aşa cum sunt, la vârsta la care sunt şi sunt foarte bine. Nu vreau să schimb nimic, nu vreau să tai nimic şi nu vreau să adaug nimic.

Am vrut să-mi tai nasul, e adevărat asta. Acum 20 de ani în urmă, pentru că am un nas urât. Dar trăiesc cu el pentru că am fugit din spital şi mi-a fost frică. Eu nu am fost la nicio clinică. Să vină vreun doctor să vorbească, să spună care m-a văzut pe mine. Am fost o singură dată şi mi-am făcut o injecţie de botox şi m-a durut capul trei zile. Chiar în vene mi-a făcut-o. O regret”, a mărturisit Carmen Harra la „Răi Da Buni”.

Carmen Harra a știut că soțul ei nu va atinge vârsta de 60 de ani

„L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Soţul meu venea cu florile la uşă. Eu fac calcule şi am ştiut de la început când va muri. Ştiam că el nu va depăşi vârsta de 60 de ani. Aveam lacrimi în ochi şi îi spuneam în glumă sau în serios că el trăieşte mai mult decât mine”, a spus Carmen Harra, în urmă cu ceva timp, la „Răi da Buni”.

Virgil, soțul lui Carmen Harra, a murit la 59 de ani, din cauza cancerului la plămani. Cei doi au trei fete impreună, iar bărbatul a fost întotdeauna o prezentă discretă. Carmen și Virgil s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii și s-au indrăgostit la prima vedere. Dragostea prezicătoarei pentru soțul său s-a păstrat și după decesul acestuia, din anul 2009. (VEZI ȘI: CARMEN HARRA, PROFEŢIE ULUITOARE DESPRE ROMÂNIA. „VA FI CEVA CUM NU AM MAI VĂZUT DIN 1989”)

„Îngerul meu din Ceruri, te voi iubi întotdeauna. Dragostea nu moare niciodată”, a fost mesajul pe care Harra l-a postat în dreptul fotografiei cu soțul ei, în urmă cu ceva timp.

Carmen Harra și soțul ei

 

Citește și...