ASTA este cea mai rapida metoda de slabire! Ce NU ai voie sa mananci

Publicat: 27/05/2014 | 19:44

Toate femeile si-au propus ca „până la vară” să arate super bine! Pătrăţele, picioare subţiri, talie de viespe şi tot restul. Cumva, multe s-au trezit „vara” iar scopurile sunt departe de a fi atinse.

Acest plan „de urgenţă” pentru trecerea la costumul de baie, cu care suntem în criză, nu sunt tocmai de acord, promite scăderea în greutate cu 2.5 până 5 kilograme în doar o săptămână! să, iată ce trebuie să faci!

Conform Dietei Victoria Principal , pierderea a 2.5 până la 5 kilograme este garantată prin simpla respectarea unui meniu foarte strict. Atenţie, însă, această dietă „de urgenţă” nu trebuie pusă în practică decât o dată pe an!

Cu un conţinut foarte scăzut de calorii şi o masă ingerată foarte mică, acest plan alimentar include fructe, legume şi carne slabă. Mesele vor fi respectate strict şi nu se va consuma nici un aliment după ora 8 seara.

Consumul multor tipuri de alimente este restricţionat fie din cauza conţinutului caloric, fie a ingredientelor (sodiu şi cofeină). Se recomandă să mănânci acasă pentru a evita tentaţiile şi pentru a fi sigură de conţinutul meselor. Pierderea în greutate se datorează limitelor impuse tipurilor de alimente permise şi mărimilor de porţii.
Argumente Pro şi Contra

Această dietă pune la dispoziţia celui interesat un plan de meniuri detaliat pentru o săptămână, făcându-l uşor de urmat.

Concepută pentru a fi respectată întocmai, această dietă restrictivă din punct de vedere caloric îţi poate lăsa senzaţia de foame. Unele progrese privind pierderea în greutate pot fi înregistrate ca urmare a numărului mic de calorii şi nu datorită hranei în sine, dar în cea mai mare parte slăbirea se datorează pierderii de apă şi ţesut muscular – nu grăsime.
Este dieta potrivită pentru tine?

Această dietă se adresează persoanelor care vor să piardă considerabil în greutate chiar de la început, pe baza unui plan structurat, şi care este capabilă să se opună foamei.

Conform cărţii, acest program ar trebui evitat de femeile la menstruaţie şi de persoanele cu probleme de sănătate!
Alimente interzise

Produse lactate
Conserve
Sosuri obişnuite pentru salată
Zahăr
Alcool
Cafea şi cofeină
Ape gazoase
 

Citește și...