Atac sângeros în Brooklyn, New York! Un bărbat a deschis focul, iar printre răniți se află și un copil

Publicat: 28/07/2019 | 10:13

Clipe de viață și moarte au trăit zeci de persoane, care se aflau la un eveniment anual din Brooklyn în urmă cu puțin timp! Un bărbat a deschis focul la întâmplare, iar victimele s-au prăbușit sub ploaia de gloanțe. „A fost un pur pandemoniu” este mărturia unuia dintre supraviețuitori.

Atac sângeros în Brooklyn, New York

Haosul și groaza au izbucnit în timpul unei petreceri anuale, care a avut loc în cunoscutul orășel Brooklyn. Un bărbat de 38 de ani a fost omorât de unul dintre gloanțele care l-au nimerit, iar alți 11 oameni, printre care și un copil, au fost răniți, relatează jurnaliștii de la Daily Mail. Victimele au fost transportate la spitalele locale, iar unele dintre ele sunt în stare critică.

Zona în care a avut loc sângerosul atac era plină cu localnici care veniseră să se distreze la “Săptămâna Vechilor Timpuri”, o petrecere care a ajuns la cea de-a 56-a ediție. Potrivit primelor informații ale polițiștilor, se pare că ar fi vorba despre un singur atacator, relatează jurnaliștii de la The New York Post. Unul dintre martori le-a povestit celor de la The New York Post că focul de arme a izbucnit din senin și că nu a părut să se producă din cauza unei altercații: „Am auzit focuri de armă și m-am aplecat. Când mi-am lăsat capul în jos, fumul era peste tot, a fost un pur pandemoniu”.

Primarul Bill de Blasio a făcut public un mesaj în care a transmis: „Am avut un teribil atac armat în această seară în Brownsville, care a zdruncinat un evenimen liniștit de cartier. Inimile noastre sunt alături de victime. Vom face tot ce ne stă în putere ca să ținem comunitatea în siguranță și să îndepărtăm armele de pe străzile noastre”.

Știre în curs de actualizare.

Citește și...