Au câștigat milioane de euro din televiziune, dar acum Huidu și Găinușă fac eforturi pentru a se menține pe linia de plutire

Publicat: 21/07/2020 | 11:45

Au câștigat milioane de euro din televiziune, dar acum Huidu și Găinușă fac eforturi pentru a se menține pe linia de plutire. Cei doi câștigă mult mai puțin acum.

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au dat naștere proiectului “Cronica Cârcotașilor” și au câștigat milioane de euro. Firma lui Șerban Huidu, Hodoronc-Tronc Producțion, a încasat în 2003-2005 3,5 milioane de euro, în timp ce firma lui Găinușă a înregistrat în aceeași perioadă venituri de peste 1 milion de euro.

În 2014, însă, drumurile celor doi s-au separat, iar de atunci din punct de vedere financiar Șerban Huidu și Găinuță fac eforturi mari pentru a se menține pe linia de plutire. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA ESCA A CONFIRMAT DEZVĂLUIRILE EXCLUSIVE CANCAN.RO! VEDETA PRO TV A RECUNOSCUT CĂ A AVUT COVID-19 ȘI CĂ STAREA SOȚULUI EI A FOST EXTREM DE GRAVĂ)

Huidu și Găinușă au ieșit în pierdere

În 2018, conform declarațiilor de pe Ministerul Finanțelor, firma lui Huidu a avut încasări de 2.052.872 și un profit net de 265.501. El a câștigat aproximativ 5000 de euro pe lună, potrivit impact.ro.

De asemenea, firma lui Găinușă a mers numai pe pierdere din 2016, motiv pentru care prezentatorul TV a fost nevoit să o închidă. După plecarea de la Cronica Cârcotașilor, Găinușă a mai fost implicat în câteva proiecte de radio și televiziune, însă nici unul nu a avut un succes răsunător. (VEZI ȘI: PANDEMIA L-A AFECTAT GRAV! MIHAI TRĂISTARIU A AJUNS LA CAPĂTUL PUTERILOR: ”AVEAM O RATĂ LA BANCĂ DE 20.000 DE LEI PE LUNĂ”)