Andreea Esca a confirmat dezvăluirile exclusive CANCAN.RO! Vedeta PRO TV a recunoscut că a avut COVID-19 și că starea soțului ei a fost extrem de gravă

Publicat: 21/07/2020 | 00:14

Andreea Esca a confirmat, luni seară, dezvăluirile publicate în exclusivitate de CANCAN.RO, potrivit cărora atât ea, cât și soțul ei au fost infectați cu noul coronavirus. Cancan.ro a fost site-ul nr. 1 din România care a dezvăluit că vedeta Știrilor Pro TV a fost confirmată cu COVID-19, dar și că partenerul ei de viață se află în stare gravă la ATI. Asta în timp ce trustul din Pache Protopopescu trimitea redacțiilor notificări prin care solicita să nu publice informații despre cazurile COVID-19 din televiziune.

Andreea Esca a confirmat, luni, faptul că a fost diagnosticată cu noul coronavirus, după ce CANCAN.RO a făcut publică vestea în urmă cu o săptămână.

Andreea Esca a confirmat dezvăluirile exclusive ale CANCAN.RO

Vedeta de la Pro TV a mărturisit, într-un interviu extrem de emoționant, experiența înfricoșătoare prin care atât ea, cât și soțul său de 50 de ani au trecut în mai puțin de două săptămâni la spitalul Victor Babeș din Capitală.

(CITEȘTE ȘI: Andreea Esca, adevărul despre COVID-19. Știrista de la Pro TV a spus ce simptome a avut: „Nu am simțit mirosul de la usturoi”)

„Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii. Mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut prin această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ, astăzi, toți trei”, a spus Andreea în interviul realizat de Cosmin Stan pentru Știrile Pro TV.

Alexandre Eram, în stare gravă la Terapie Intensivă

De asemenea, Andreea Esca a confirmat cea de-a doua dezvăluire exclusivă publicată de CANCAN.RO, conform căreia soțul vedetei, Alexandre Eram, s-a aflat în stare gravă la ATI. Prezentatoarea de la Pro TV a subliniat faptul că partenerul ei a fost primul din familia sa care a contractat virusul SARS-COV-2.

„Avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei care au boli cronice, care au niște probleme anterioare. Soțul meu, un bărbat de 50 de ani, care nu are nicio boală cronică, care nu fumează, care face sport, duce o viață foarte ordonată, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei.

Plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent într-un timp scurt și foarte repede a ajuns la terapie intensivă. Îmi tot spunea: «Nu mai pot, nu mai pot. Este groaznic! Cred că așa arată iadul»”, a povestit prezentatoarea TV cu lacrimi în ochi în interviul pentru Pro TV.

Andreea Esca a confirmat faptul că ea și soțul ei au fost infectați cu COVID-19

(CITEȘTE ȘI: Cum se simte acum Alexandre Eram. Informații de ultimă oră despre soțul Andreei Esca de la Pro TV)

După internarea soțului, Andreea Esca a început să aibă simptome de COVID-19

După ce Alexandre Eram a fost internat cu febră 40 la Spitalul Victor Babeș din Capitală, prezentatoarea a început să aibă simptome specifice bolii, câteva zile mai târziu.

„Într-o zi, făcând ceva de mâncare, nu am simțit mirosul de la usturoi, ceea ce era un pic ciudat.

Am început să testez tot felul de parfumuri puternice pe care le aveam în casă, nu simțeam absolut nimic. După care au început să gust tot felul de lucruri și nu simțeam gustul. Mi-am dat seama că am devenit și eu purtătoarea acestui virus. Mi-am făcut testul mai devreme și am avut și eu un rezultat pozitiv.

Aveam o amigdalită, dar nu m-am speriat, pentru că eu fac foarte des acest roșu în gât. Nu m-am panicat, nu m-a dus gândul către COVID. M-am dus imediat în spital, la Victor Babeș de la început. În cazul soțului meu, lucrurile s-au întâmplat mult mai grav, iar pentru mine ceea ce i s-a întâmplat lui a fost o mare surpriză”, a spus Andreea Esca, la Pro TV.

A confirmat totul, la opt zile de la anunțul exclusiv CANCAN.RO

Andreea Esca a mărturisit astăzi motivele pentru care nu a putut face nicio declarație în urma știrii exclusive publicate de site-ul Cancan.ro despre starea de sănătate a ei și a soțului său, Alexandre Eram.

”Am ales să vorbesc acum, când am ajuns acasă. Fiecare om are o limită a cât poate duce, eu atât am putut să duc. Și are o limită a decenței. Aici e limita decenței mele. Cred că de la spital și de la înmormântare nu e nimic de spus”, a declarat celebra prezentatoare în interviul difuzat luni seară la Știrile PRO TV.

Andreea Esca a confirmat că ea și soțul ei au fost infectați cu COVID-19

(CITEȘTE ȘI: Clipe de groază pentru Alexandre Eram pe patul de spital: „Nu mai pot! Așa arată Iadul”)

Întrebată dacă știe de unde a luat virusul, Andreea a spus: ”Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Putem lua oricare dintre noi, oriunde și oricând. Chiar am fost printre cei care ne-am protejat cât am putut de mult, am fost atenți la o mulțime de lucruri. Dar cred că toți suntem oameni și putem face, la un moment dat, cu voie sau fără de voie, o abatere care să ne coste sănătatea. Aceste mici neglijențe vă pot costa sănătatea, pe noi ne-au costat.”

Mai mult decât atât, Andreea Esca a menționat faptul că soțul său se află încă internat la Spitalul Victor Babeș, în stare stabilă, fiind monitorizat încă de medici pentru că necesită suport ventilator.

Și Alexia Eram și-a făcut testul pentru COVID-19

Deși fiica cea mare a Andreei Esca, Alexia Eram, nu mai locuiește de ceva timp cu părinții săi, după vestea îmbolnăvirii întregii sale familii, tânăra a decis să își facă testul pentru noul coronavirus, care a ieșit negativ.

„I-am făcut testul și lui Aris și a ieșit pozitiv, nu avea simptome, îl deranja puțin gâtul, nu avea febră. În a doua zi după ce a fost internat Alex, l-am internat și pe Aris. Și-a făcut și fiica mea testul și a ieșit negativ. Ei doi s-au dus și s-au internat imediat la Spitalul Victor Babeș, amândoi în același salon. La mine au apărut simptomele după 5 zile.
Mi se părea ciudat că eu am rezultatul negativ și eram decisă să refac testul, după 7-8 zile. Ei plecaseră din casă amândoi cu un rezultat pozitiv”, a mai spus știrista.

Familia cunoscutei prezentatoare a trecut printr-o încercare grea

Ce anunța Pro TV vineri, 10 iulie

Postul de televiziune Pro TV a trimis un comunicat de presă prin care a informat că mai mulți angajați au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Mai mult, potrivit aceleiași surse, au fost făcute teste pentru cei care au intrat în contact cu angajații deja confirmați. După confirmarea acestor cazuri de coronavirus, s-a luat imediat măsura dezinfectării tuturor suprafețelor, a sediului și a tuturor mașinilor companiei.

(CITEȘTE ȘI: Andreea Esca a recunoscut! Știrista de la Pro TV a luat COVID-19 de la soțul ei, Alexandre Eram: „Am devenit și eu purtătoarea acestui virus”)

„Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie”, a transmis postul de televiziune.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.