Clipe de groază pentru Alexandre Eram pe patul de spital: „Nu mai pot! Așa arată Iadul”

Publicat: 20/07/2020 | 19:34
Clipe de groază pentru Alexandre Eram pe patul de spital: „Nu mai pot! Așa arată Iadul”

Andreea Esca a acordat un interviu pentru Pro TV în cadrul căruia a vorbit despre tot ceea ce ține de starea de sănătate a familiei sale. Atât ea, cât și soțul său Alexandre Eram, dar și Aris, fiul celor doi, au fost internați la spital, toți 3 fiind infectați cu noul coronavirus. Dintre ei, Alexandre Eram s-a simțit cel mai rău, iar Andreea Esca a povestit calvarul prin care a trecut soțul său, cu ochii în lacrimi. 

Plângând, cu sufletul strâns de durere și teamă, Andreea Esca și-a deschis inima în fața telespectatorilor și a vorbit despre coșmarul din familia ei, cauzat de noul coronavirus.

Știrista de la Pro TV a povestit că soțul ei, Alexandre Eram a avut cea mai gravă formă a infectării cu COVID-19 și a trecut prin momente cumplite la spital, acolo unde a avut nevoie zile bune de ventilație mecanică.

„Primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu, a avut 2 zile febră foarte mare. Am asociat asta cu o enterocolită. Ne-am impacientat, am chemat salvarea, ne-au făcut testul de coronavirus, el a ieșit pozitiv, eu negativ.
Imediat a fost dus la spital, eu am hotărât să rămân în izolare. I-am făcut testul și lui Aris și a ieșit pozitiv, nu avea simptome, îl deranja puțin gâtul, nu avea febră. În a doua zi după ce a fost internat Alex, l-am internat și pe Alex. Și-a făcut și fiica mea testul și a ieșit negativ. Ei doi s-au dus și s-au internat imediat la Spitalul Victor Babeș, amândoi în același salon. La mine au apărut simptomele după 5 zile” a spus Andreea Esca, cu ochii în lacrimi.

Alexandre Eram, clipe de coșmar pe patul de spital

Pentru că forma de infectare pe care a avut-o soțul Andreei Esca a fost cea mai gravă, comparativ cu cele suferite de știristă și de fiul celor doi, Alexandre Eram a trecut prin momente grele, pe patul de spital.

Tot cu ochii în lacrimi, Andreea Esca a mărturisit că i-a fost extrem de greu să-l vadă pe soțul său într-o asemenea stare și nu a putut să-și explice cum anume a contactat acesta o formă atât de severă, având în vedere faptul că duce o viață sănătoasă și nu face excese în nimic.

„Alex, care este un bărbat de 50 de ani, fără niciun fel de boală cronică, un om care face sport, duce o viață ordonată, a făcut cea mai gravă formă dintre noi 3 și m-am trezit că fiul meu îmi spune că soțul meu a fost dus la terapie intensivă. Am crezut că pică cerul pe mine. Nu am înțeles cum putea să cedeze organismul unui om atât de puternic… Plămânii lui au fost afectați într-un timp extrem de scurt. La terapie intensivă a stat foarte multe zile, a avut nevoie de ventilație mecanică. Îmi spunea, atât cât mai putea să vorbească, că așa arată iadul. Aveam impresia că văd un film îngrozitor. Situația se agrava și la un moment dat mi-a scris Alex un mesaj și mi-a zis că nu știe ce să facă, că se simte rău. 

Au început să se îmbunătățească lucrurile. Astăzi, acum când vorbesc, spun că fiecare om are limitele lui, le mulțumesc tuturor acelora care m-au privit ca pe un om, sunt un om care face greșeli, nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Asta a fost limita mea. Prioritar pentru mine era să mă ocup de sănătatea familiei mele, nu e o rușine, nu mă simțeam în stare să vorbesc” a mai spus Andreea Esca.