Andreea Esca a recunoscut! Știrista de la Pro TV a luat COVID-19 de la soțul ei, Alexandre Eram: „Am devenit și eu purtătoarea acestui virus”

Publicat: 20/07/2020 | 19:27
Andreea Esca a recunoscut! Știrista de la Pro TV a luat COVID-19 de la soțul ei, Alexandre Eram: „Am devenit și eu purtătoarea acestui virus”

După mai bine de o săptămână petrecută în spital, infectată cu COVID-19, Andreea Esca și-a deschis sufletul în fața tuturor și a vorbit despre calvarul prin care a trecut, din cauza infectării cu noul coronavirus. 

Andreea Esca a povestit totul despre ceea ce s-a întâmplat cu ea și familia ei, din cauza coronavirusului. Știrista de la Pro TV a vorbit deschis despre toate simptomele pe care le-a avut și despre tot ceea ce a simțit atunci când a văzut că atât ea, cât și soțul său și fiul ei, Aris, au avut testele pozitive.

„Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât și soțul meu, cât și unul dintre copii. Mulțumim medicilor, avem un rezultat negativ astăzi, toți 3.
Lucrurile au fost foarte ciudate, niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție, oricum ar fi. Prmul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu, a avut 2 zile febră foarte mare. Am asociat asta cu o enterocolită. Ne-am impacientat, am chemat salvarea, ne-au făcut testul de coronavirus, el a ieșit pozitiv, eu negativ” a spus Andreea Esca, la Pro TV.

Andreea Esca a luat COVID-19 de la soțul ei

Pentru că primul membru al familiei Andreei Esca infectat cu COVID-19 a fost soțul știristei, aceasta a luat coronavirusul de la partenerul său de viață și nu de la petrecerea la care a participat pe litoral.

„Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu este legat de acea petrecere, căci până în ziua de azi nu a avut nimeni de acolo un rezultat pozitiv.
Putem lua oricare dintre noi, oriunde și oricând. Noi ne-am protejat cât am putut de mult, am fost atenți. Cred că toți suntem oameni și toți putem face o abatere care să ne coste sănătatea.
Nu este momentul să lăsăm garda jos. Rezultatul tuturor a fost negativ, eu sunt bine, Aris este bine. Din păcate, Alex mai trebuie să stea câteva zile în spital” a mai spus Andreea Esca.