Andreea Esca, prima apariție la TV după ce a contractat noul coronavirus! Cu lacrimi în ochi, a făcut mărturii care îți dau fiori în cadrul Știrilor Pro TV

Publicat: 20/07/2020 | 08:41
Andreea Esca a apărut în cadrul Știrilor Pro TV ale acestei dimineți, spre bucuria tuturor celor care s-au îngrijorat pentru starea ei de sănătate după ce au aflat că a contractat noul coronavirus. Cu lacrimi în ochi, vedeta a vorbit despre cea mai delicată perioadă din viața sa – cea în care s-a luptat cu boala mortală din China–, iar mărturiile sale îți dau fiori.

Andreea Esca, prima apariție la TV după ce a contractat noul coronavirus

Astăzi, la mai bine de o săptămână după ce s-a aflat că Andreea Esca s-a infectat cu maladia rară din China, ea a apărut la Știrile Pro TV ale acestei dimineți. Prezentatoarea le-a oferit un interviu colegilor de trust în cadrul căruia a vorbit despre lupta sa împotriva virusului SARS-CoV-2 care a îmbolnăvit 14.646.707 de persoane la nivel mondial de la începutul declanșării crizei sanitare până în prezent. Iar bilanțul morților a ajuns la 608.978, conform celor mai noi statistici furnizate azi, în jurul orei 09:00.

“Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată”, a declarat Andreea Esca în cadrul Știrilor Pro TV ale acestei dimineți.

Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este, de fapt, doar un om cu vulnerabilități și suferințe”, a subliniat Cosmin Stan despre interviul pe care telespectatorii îl pot urmări în această seară la Pro TV, începând cu ora 19:00.

Nu rata: Traian Băsescu a răbufnit în direct: “Testul de COVID-19 trebuia făcut din prima zi, nu în a 14-a. Câtă minte să ai să nu faci lucru ăsta”

“Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. (…) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”, a mai spus cunoscuta vedetă.

Despre primul interviu al Andreei Esca după o perioadă grea din viața ei, Cosmin Stan a afirmat că va lămuri toate întrebările care au planat în jurul acesteia în tot acest timp: Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri”.

Interviul integral cu Andreea Esca, făcând declarații despre infecția cu temutul coronavirus va fi difuzat astăzi, în cadrul Știrilor Pro Tv de la 19. Rămâneți pe Cancan.ro ca să aflați noile sale declarații despre lupta pentru viața sa, dar și despre războiul purtat de soțul ei, Alexandre Eram, împotriva COVID-19. Din nefericire, autoritățile din România nu au vești bune privind criza epidemiologică: scenariu pesimist în România: peste 1 milion de persoane infectate cu noul coronavirus în septembrie.

Citește și: Dan Negru îi “înţeapă” pe rivalii de la Pro TV după ce Andreea Esca a fost confirmată cu noul coronavirus: “Habar n-am care…”

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 19 ani

Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram pe 29 aprilie 2000 la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Ei au devenit părinți de băiat și fată: Aris (n.: 24 iulie 2003) și Alexia Eram (n.: 31 august 2000). Soțul știristei de la Pro TV s-a născut în Statele Unite ale Americii. Mama lui Alexandre Eram este franțuzoaică, iar tatăl său este armen, de profesie arhitect. Soțul Andreei Esca și-a petrecut copilăria la Paris, capitala Franței rămânând orașul lui de suflet. El vizitează foarte des Parisul, împreună cu Andreea Esca și cei doi copii ai lor.