Dan Negru îi „înţeapă” pe rivalii de la Pro TV după ce Andreea Esca a fost confirmată cu noul coronavirus: „Habar n-am care…”

Publicat: 16/07/2020 | 09:34
Dan Negru îi „înţeapă” pe rivalii de la Pro TV după ce Andreea Esca a fost confirmată cu noul coronavirus: „Habar n-am care…”

Prezentatorul Dan Negru pune punctul pe i și face comparații între postul de pe Pache Protopopescu și Antena 1. Jurnalistul scoate în evidență faptul că Pro TV ascunde vedetele televiziunii lor infectate cu noul coronavirus, în timp ce postul Intact Media a fost complet transparent în ceea ce privește acest subiect.

Dan Negru a scris un mesaj important, în contextul pandemiei de coronavirus pe contul personal de socializare. El a început prin a semnala faptul că unele dintre cele mai urmărite televiziuni din România, Pro TV și Antena 1, au avut un mod complet diferit de a gestiona subiectul COVID-19. El evidențiază faptul că adevărul contează a fi expus publicului.

„Două televiziuni românești au abordat total diferit virusul :
• Antena a povestit și și-a arătat vedetele infectate
• Pro n-a povestit și nu și-a arătat vedetele infectate.
Habar n-am care strategie e mai bună dar e o lecție de comunicare diferită pe același subiect.
Poveste e de manual pentru breasla mea.
O breaslă in care totuși n-au fost cazuri răsunătoare de prezentatori tv faimoși afectați de covid.
Am stat cu ochii pe ăi mai mari și Kimmel, Colbert, Fallon, Conti, Bonolis, Raab, Nagui n-au fost subiecte de breaking news-uri.
Au fost unii ca George Stephanopoulos de la „Good Morning America” , Chris Cuomo, Richard Quest sau Piero Chiambretti dar ăștia sunt din liga 2.
Totusi, marele război declanșat de virus e
on line vs media clasică ( tv, radio)
Un medic cunoscut a spus ieri:
„Populația să nu mai asculte prostiile care se spun pe rețele de socializare”.
Adică, omul a împărțit oficial media:
Rețele socializare = prostii
Televiziune = știri oficiale.
Drew Carey zice că la sfârșitul crizei publicul o să aleagă câștigătorul :
on line sau media clasică
In gura cui vă uitați ?
Clasic sau online ?”, a scris Dan Negru pe contul de Facebook.

Fanii i-au împărtășit gândurile

După mesajul scris de Dan Negru, unul dintre fanii săi i-au dat dreptate în totalitate: „Sper doar ca multă lume sa înțeleagă tot ce ai scris, ai explicat aici. Și eu stau cu ochii „pe aceleași lucruri”, dar pana când poporul roman își va da seama despre acest „război”……alte pierderi.

Odată într un interviu Denzel Washington a spus : – Dacă nu te informezi ești dezinformat iar dacă dacă citești ziarul sau citești online ești prost informat -. FOARTE ADEVĂRAT.”, a scris unul dintre fanii lui Dan Negru.