Dan Negru, atacat cu pietre în centrul Capitalei: “Ne-am trezit ciuruiți”

Autor:
Publicat: 13/07/2020 | 11:42

Ceea ce se anunța a fi o zi obișnuită pentru Dan Negru s-a transformat într-un adevărat coșmar. De-a râsu’-plânsu’, desigur, căci prezentatorul de la Antena 1 a trecut printr-un episod umilitor, dar destul de amuzant, chiar în buricul Capitalei.

Dan Negru a ieșit pentru a lua prânzul alături de un prieten, însă ceea ce i-a fost dat să vadă a bătut orice scenariu de film.

(CITEȘTE ȘI: NUMELE LUI DAN NEGRU APARE ÎNTR-UN DOSAR AL POLIȚIEI! E VICTIMA UNEI REȚELE DE ”PIRAȚI” ONLINE: “ȘTIU CĂ SUNT ZGÂRCITUL SUPREM, DAR…”)

„Regele Revelioanelor” de la Antena 1 a fost atacat în centrul vechi al Capitalei, pe Lipscani, de către o femeie. Pe contul său de Facebook, Dan Negru a postat un mesaj amuzant, în stilul său caracteristic, dar și un clip video extrem care arată întocmai ceea ce s-a întâmplat.

(NU RATA: „SCENA MISTERELOR”, SHOW-UL CU MĂȘTI AL LUI DAN NEGRU, CUMPĂRAT DE UN CANAL DIN UNGARIA. “HAI SĂ ȘI INVENTĂM, NU DOAR SĂ COPIEM!”)

Dan Negru, „ciuruit” cu pietre, în buricul Capitalei

În imagini se vede clar cum Dan Negru este atacat cu pietre de către femeia respectivă, care s-a arătat a fi destul de deranjată de prezența prezentatorului TV și a prietenului său.

„Andreo e un tip născut în Istanbul, care trăiește peste tot în lume. La vreo 40 de ani , omu’ e consultant TV, cu doctoratul luat în jurnalism.
Nu-i arăt fața, din respect, dar e genul intelectual, slăbuț, cu ochelari à la John Lennon.
Am ieșit să mâncam în Centrul Vechi și când a vrut să pozeze o clădire, zvrrrrrrrrrrr…. ne-am trezit ciuruiți de pietre 😂😂😂De asta zic, adrenalina pe care o găsești la noi n-o găsești în Barcelona, Milano sau Londra 😂😂😂
#româniapitorească”, a fost mesajul scris de Dan Negru, pe contul său de Facebook. Clipul a adunat numeroase reacții, dar și distribuiri din partea internauților care s-au amuzat teribil de situația prin care a trecut prezentatorul TV de la Antena 1.
Dan Negru, supranumit „Regele Revelioanelor”

De unde câștigă Dan Negru bani, în timpul pandemiei

Dan Negru susține că, imediat după ce pandemia COVID-19 va lua sfârșit, televiziunile vor avea mult de tras pentru a-și reveni, în special din punct de vedere financiar. În prezent, emisiunile celui supranumit “Regele audiențelor” sunt suspendate, dar vedeta nu-și face probleme, căci, spune el, nu depinde financiar de Antena 1.

Trăiește liniştit din închirierea blocurilor deţinute în Bucureşti, de unde obține, lunar, sume importante. Prezentatorul TV mai precizează că preferă să stea un timp “pe bară”, în loc să accepte un produs TV de slabă calitate, doar ca să încaseze niște bani.

Dan Negru, supranumit „Regele Revelioanelor”

(VEZI ȘI: CEL MAI MARE VICIU AL LUI DAN NEGRU. CE FACE PREZENTATORUL, ATUNCI CÂND NIMENI NU-L VEDE: „PE SUME DE…”)

“Am aceste blocuri, am încercat să nu depind financiar de televiziune ştiind că, dacă mă va prinde o criză, cum e cea care va urma, şi singura mea sursă de venit ar fi televiziunea, atunci aş fi nevoit să fac compromisuri şi să apar în producţii TV în care nu cred. Am liniştea asta şi dacă televiziunile nu vor mai putea să ţină pasul cu standardele şi cu show-urile mele, prefer să aştept revigorarea, decât să accept orice ofertă”, a declarat Dan Negru potrivit click.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.