Lui Dan Negru nu i-a venit să creadă: ”965 de euro pe noapte?”

Publicat: 22/05/2020 | 08:52
Lui Dan Negru nu i-a venit să creadă: ”965 de euro pe noapte?”

Cunoscutul realizator de emisiuni Dan Negru a reacționat pe pagina de socializare la unele dintre ofertele ”aruncate” de hotelieri, la mare sau la munte. El a punctat că unii dintre ei vor practica prețuri prohibitive, pentru că oamenii sunt dornici de concedii, după perioada de izolare.

CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU, SFATURI FINANCIARE, ÎN PLINĂ CRIZĂ PANDEMICĂ. CE AR FACE ACUM CU 100 DE EURO. “SUNT MULTE SITE-URI COOL!”

Și nu mai este deloc mult până când se deschide sezonul estival, iar proprietarii de hoteluri, terase, baruri și restaurante și-au pregătit deja ofertele. Unde Dan Negru a luat foc! Și-a manifestat nemulțumirea cu privire la politica pe care o abordează unele unități de cazare, din zona „de lux”.

Dan Negru, contrariat de oferta unui hotel din Mamaia

Prezentatorul tv a studiat ofertele, în special de la malul mării, și nu i-a plăcut deloc ce a găsit. Dar oferta care l-a dat peste cap pe Dan Negru a fost aceea de la un hotel din exclusivista stațiune Mamaia. Pentru o noapte de cazare, turiștii trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 965 de euro, adică 4.771 de lei, cu 1.400 de lei peste salariul lunar mediu net în România. Dacă plănuiești o vacanță prelungită și vrei să te cazezi 30 de zile la hotelul din Mamaia Nord, ai nevoie de aproape 30.000 de euro, contravaloarea unei garsoniere noi în București.

NU RATA: „SCENA MISTERELOR”, SHOW-UL CU MĂȘTI AL LUI DAN NEGRU, CUMPĂRAT DE UN CANAL DIN UNGARIA. “HAI SĂ ȘI INVENTĂM, NU DOAR SĂ COPIEM!”

„Grecii și bulgarii își deschid litoralul de la 1 iunie și i-au invitat și pe români sa o facă, dar oficialitățile zic că ‘românii vor prefera turismul românesc vara asta. Deci asta însemnă ‘consumați produse românești’? În Grecia sau Bulgaria, cazurile de îmbolnăviri sunt cu mult sub România! Adică, ăia ar trebui să se sperie de noi și nu invers. Închideți granițele și consumați produsele românești ale ălora care au dat tunuri și au acu’ hotelurile lui Ceaușescu. Pe 5 iunie am găsit o ofertă la Mamaia. 965 euro/ noapte?”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Citește și...