Numele lui Dan Negru apare într-un dosar al Poliției! E victima unei rețele de ”pirați” online: “Știu că sunt zgârcitul suprem, dar…”

Publicat: 03/07/2020 | 23:19

Dan Negru a ajuns victima unor escroci în mediul online. Pe rețelele sociale există mai multe conturi cu numele său, ale unor indivizi care solicită bani celor creduli. Îngrijorător este că mulți au “mușcat” momeala, iar oamenii au ajuns să fie păcăliți cu sume de ordinul zecilor de mii de euro. Din fericire, poliția a intrat pe fir. CANCAN.RO vă prezintă detalii și declarații exclusive, venite direct de la cel supranumit “Regele audiențelor”.

(VEZI AICI: „REGELE AUDIENȚELOR” PROFEȚEȘTE APOCALIPSA TELEVIZIUNII. “EU O SĂ FIU CEL MAI LOVIT DUPĂ CE…”)

Dan Negru este unul dintre cei mai carismatici și mai de succes prezentatori de televiziune din România. De mai bine de un deceniu, moderează numeroase emisiuni care s-au bucurat de mare priză la public. În prezent, are contract cu Antena 1, iar show-urile sale sunt unice și spectaculoase. Cel cunoscut drept “Regele audiențelor” are, însă, o problemă, care nu îi dă deloc pace. Totul a început în urmă cu mai multe săptămâni, motiv pentru care îndrăgitul prezentator a decis să ia atitudine.

(CITEȘTE ȘI: LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE DAN NEGRU ȘI SUPER-MODELUL CARE SE MĂRITĂ CU MOȘTENITORUL AVERII DE 2 MILIARDE €: “AU FOST ANUMITE MOMENTE CÂND…”)

Prin intermediul CANCAN.RO, Dan Negru a denunțat public faptul că în mediul online, mai exact pe rețelele sociale, există mai multe conturi false cu numele său, prin care se strâng bani de la oameni. De-a lungul ultimelor zile, a primit zeci de mesaje de la persoane din România și Republica Moldova, care îi semnalează faptul că au fost păcăliți și au pierdut sume de ordinul sutelor de euro. Dată fiind situația, “Regele audiențelor” anunță public că el nu are niciun cont prin care solicită bani și i-a sfătuit pe toți să ignore toate profilurile false și să nu cadă în plasa escrocilor.

Dan Negru, disperat: “Am dat declarații poliției! Știu că sunt zgârcitul suprem, dar…”

Dan Negru este îngrijorat și de faptul că respectivele conturi au adunat sute de comentarii, distribuiri și aprecieri. Din fericire, poliția s-ar fi sesizat și a început o anchetă pentru a pune capăt acestei situații. De altfel, în Republica Moldova, Dan Negru a și dat declarații oamenilor legii.

Primesc sute de mesaje care mă avertizează că sunt conturi fake care cer bani în numele meu, dar nu asta mă îngrijorează, cât mesajele care-mi spun că au dat bani. Sunt mirat și îngrijorat că încă există oameni atât de creduli și dispuși să-și ofere oricui datele bancare sau banii din portofel. Au fost prejudicii de zeci de mii de euro până acum. Partea interesantă este că ăștia de se dau drept Dan Negru au mii de distribuiri și comentarii.

Înțeleg că s-a sesizat și poliția… Din nefericire, am reușit încă o performanță, să atrag hackeri și din România și din Moldova, pentru că și la Chișinău sunt astfel de probleme. Acolo am dat și declarații poliției. Deci, nu cer bani. Știu că sunt zgârcitul suprem și nu dau, dar e important de știut că nici nu cer și orice site sau cont online care face asta în numele meu e fake”, a declarat Dan Negru pentru CANCAN.RO.

Dan Negru
Dan Negru a ajuns victima unor escroci în mediul online. Poliția deja s-a sesizat

(NU RATA: CINE A ”FURAT-O” PE LOREDANA GROZA DE LA PRO TV + CE CONTRACT I-A PROPUS ANTENA 1?!)

În Republica Moldova, Dan Negru este prezentatorul emisiunii „Roata Norocului” de la PRIME.  CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, o parte din conturile false și mesajele primite de la diverse persoane care au fost păcălite.

Dan Negru, “Regele audiențelor”!

Născut pe 23 februarie 1971 la Timișoara, Dan Negru este un prezentator român, celebru pentru succesul showurilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor încât “Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare clasică pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

(CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU, ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA PRO TV, DUPĂ CE I-A „FURAT” EMISIUNEA DE LA ANTENA 1: „CU PENELE ALTUIA TE POȚI…”)

Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR din 1994 și din 2000 la Antena 1.

Este cunoscut pentru show-uri TV care au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică.

Din 2010 este moderator TV și în Republica Moldova la televizunea Prime, cu emisiunile: “Vrei să fii milionar?”, “Da sau Nu?”, “Fabrica de staruri”, “Roata Norocului”.

În 2010 a lansat, la editura, Corint cartea “Amintiri în alb-negru” cu o prefață semnată de Mihaela Rădulescu și ilustrată de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.