Acasă » Cancan » Dan Negru, ”Regele audiențelor TV” din România, dezvăluiri-șoc: ”Mi-a spus că fie că ești curvă sau academician, ai șanse să prezinți o emisiune!”

Dan Negru, ”Regele audiențelor TV” din România, dezvăluiri-șoc: ”Mi-a spus că fie că ești curvă sau academician, ai șanse să prezinți o emisiune!”

De: Răzvan Scarlat 13/12/2018 | 23:12

Dan Negru a acordat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un interviu fără perdea, în care a făcut dezvăluiri incredibile din culisele televiziunilor. Ce spectacol are în plan să prezinte pentru a fi împlinit din toate punctele de vedere, ce confesiuni șocante i-a făcut un director de post TV, care sunt personajele de la care se inspiră pentru programele de revelion și multe, multe alte subiecte interesante, în rândurile care urmează, în prima parte a interviului. Liniște, “Regele audiențelor” din România are cuvântul! 

(VEZI AICI: DAN NEGRU, IMPLICAT ÎNTR-UN NOU PROIECT. “MĂ AȘTEAPTĂ ANI GREI”)

Urmează, pentru tine, al 19-lea revelion consecutiv la TV. Nu te-ai săturat?

Când mă satur sau când ma plictisesc, plec. Cred că, în jobul ăsta, cel mai important e când să știi să spui nu. Habar n-am prin ce tertipuri televiziunile de azi reușesc să strice imaginea unor actori, cântăreți care n-au ambiția să refuze și ajung din oameni respectabili niște personaje ieftine de televizor. Cunosc celebrități care într-un singur an au avut la TV roluri de jurat, prezentator și actor. Multialteral dezvoltați pe care publicul îi aruncă la gunoi tocmai pentru că n-au știut să spună “nu”. În televiziune rezistă doar cei care au puterea refuzurilor. Poate de asta au rămas în timp atât de puțini.

Dan Negru, ofertat să prezinte “Cerbul de Aur”!

Ce motivaţie mai ai să continui având în vedere că eşti numărul 1 de aproape două decenii?

– La noi longevitatea e o mirare. “Mai poți?”, “Mai vrei?”, “Mai ai ambiție?”, “De ce nu pleci din țară?“ astea sunt întrebarile pe care le aud. Mă mână în luptă pasiunea de a face televiziune pentru că am avut șansa să mă contaminez cu microbul ăsta de la oameni care au construit breasla asta în România. Valeriu Lazarov sau Titus Munteanu de exemplu.  Și încă mai am de câștigat niște bătălii. Uite, n-am spus-o nimănui până acu’ și sper să nu fac o impolitețe dezvăluind că în vară am avut onoarea să fiu ofertat ca să prezint “Cerbul de Aur”. Colegii mei de televiziune, fie din TVR, Antenă sau de oriunde altundeva știu că “Cerbul” îmi lipsește din prezentări și că mi-aș fi dori să-l prezint. O birocrație pe care n-am putut să o înving m-a oprit să fiu pe scena “Cerbului”, dar uite, e o performanță pe care mi-o doresc.  

Te consideri un exemplu demn de urmat pentru “lupii tineri” în materie de show-uri de divertisment?

– Nu, deloc. Și Răduleasca, și Teo, și Esca și toate celelate branduri de TV vin din alte vremuri, cele în care se puteau construi aceste nume și branduri în breasla asta. Într-o zi, demult, am ieșit cu Lazarov la o masă în Centrul Vechi unde totul era gri, ponosit și întunecat. Mi-a spus că atunci când retaurantele se vor umple de oameni, când se vor deschide mall-uri și alte opțiuni de distracție, lumea nu va mai fi atât de atentă la TV și că sunt norocos că mi-am început cariera atunci, când singura distracție era TV-ul.

S-au deschis mall-uri, restaurante și, colac peste pupăză, a apărut și new media. Deci, nu sunt un exemplu, vin dintr-o perioadă în care televiziunea avea putere, atunci s-au construit icon-urile în TV. Azi e abundență de informație, de branduri, de nume, de cariere. Și abundența e cea mai bună cenzură. Suntem mulți și totuși puțini. Un director de TV mi-a spus că azi televiziunile nu mai au short list-uri de nume, că fie că ești curvă sau academician, ai șanse să prezinți o emisiune de televizune. Un soi de neomarxism, ha, ha. Deci, nu! Nu sunt un bun exemplu. Cred în short list-uri, în experiență, în har sau în valoare. Nu cred în neomarxism.

Dan Negru, pregătit de al 19-lea Revelion consecutiv la Antena 1

(CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU A DAT TOT DIN CASĂ! CÂŢI BANI CÂŞTIGĂ UN PREZENTATOR TV DIN ROMÂNIA)

Paolo Bonolis și Carlo Conti, modelele sale!

În programele de revelion, te inspiri din străinătate sau aplici o reţetă tradiţională? Dacă te inspiri, de unde?

– Sunt o copie a moderatorilor celebri din Italia, Franța sau Spania. Îi imit pe Paolo Bonolis sau pe Carlo Conti și nu mă feresc să o spun. Noi nu avem o piață media, avem un chioșc. Dar e o limită în a copia. Brâncuși avea dreptate, cu penele altuia te poți împodobi, dar nu poți să zbori.   

Cum te împaci cu supranumele de “Regele audienţelor”?

– Mă măgulește. Dar cel mai mult m-a topit când fetița mea, mare deja, a venit într-o zi de la școală și mi-a spus “Tati, e adevărat ca tu ești regele audiențelor? Că așa mi-au spus colegii la școală și când am tastat pe google  «regele audiențelor» au părut pozele cu tine”. M-a blocat. Îi țin departe de lumea reflectoarelor pe ăștia mici, dar atunci m-am fâstâcit.  

În partea a doua a interviului, Dan Negru oferă detalii despre Revelionul 2019 și le mărturisește telespectatorilor motivele pentru care trebuie să rămână și acum alături de el, în fața micilor ecrane.

Ținta numărul 1 pentru Prima TV

La începutul lunii decembrie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluia că Dan Negru este dorit cu insistență de Prima TV, post care, de puțină vreme, și-a schimbat proprietarul. Adrian Tomșa, boss-ul Look TV, a preluat controlul asupra stației deținute de Cristian Burci, iar actualul prezentator de la Antena 1 ar fi în capul listei cu achiziții pentru noua conducere de la Prima TV.

În prezent, există anumite discuții. I s-a propus să prezinte emisiuni de divertisment. Pentru moment, nimic nu este bătut în cuie. Cert este că Dan Negru este dorit de Prima TV, au început discuțiile. Sunt tratative, tatonări… De regulă, astfel de negocieri durează. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor. Postul va pune accent pe sport, în principal fotbal, filme și emisiuni de divertisment.

Primul pas este să cumpere producții HBO. Postul are foarte mulți bani. Va cumpăra niște formate internaționale mari și au nevoie de un «șofer» ca să le conducă. Iar Dan Negru este, în viziunea lor, persoana potrivită pentru acest lucru. Nu este singurul vizat, dar este în capul listei. Iar discuțiile au început”, precizau, la momentul respectiv, sursele noastre.

A venit la Antenă în 2000!

Născut pe 23 februarie 1971 la Timișoara, Dan Negru este un prezentator român, celebru pentru succesul show-urilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în „Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 18 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor încât „Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare clasică pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

Dacă va ajunge la un acord cu Prima TV, Dan Negru ar urma să prezinte, în acest an, ultimul Revelion în calitate de moderator la Antenă.

Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR din 1994 și din 2000 la Antenă. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

(NU RATA: MOTIVUL PENTRU CARE DAN NEGRU NU VREA SĂ ȘTIE NIMENI CUM ARATĂ SOȚIA LUI)

Dan Negru, “regele audiențelor”!

Este cunoscut pentru show-uri TV care au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică.

Din 2010 este moderator TV și în Republica Moldova la televizunea Prime, cu emisiunile: „Vrei să fii milionar?”, „Da sau Nu?”, „Fabrica de staruri”. 

În 2010 a lansat, la editura Corint, cartea „Amintiri în alb-negru” cu o prefață semnată de Mihaela Rădulescu și ilustrată de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Nu a acceptat să apară în reclame, refuzând orice asociere de produs. Dan Negru este, de asemenea, o persoană discretă, care apare rar în public. Este căsătorit cu Codruța Negru, medic stomatolog, împreună cu care are doi copii, Dara și Bogdan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
CUTREMUR de Florii, în zona Vrancea/Ce trebuie să faci în cazul producerii unui seism puternic
CUTREMUR de Florii, în zona Vrancea/Ce trebuie să faci în cazul producerii unui seism puternic
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii stau la coadă ca să o cumpere. Surpriza e totală
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii...
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE PREGĂTEȘTE: Am informaţii de la Ministerul Muncii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Informația momentului despre ION ILIESCU. Anunțul făcut chiar de avocatul său
Informația momentului despre ION ILIESCU. Anunțul făcut chiar de avocatul său
Cele mai inspirate urări de Florii. Cum îți surprinzi familia și prietenii
Cele mai inspirate urări de Florii. Cum îți surprinzi familia și prietenii
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ioana Ginghină, după ce a renunțat la carne
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero. E chiar mai ieftin să îți cumperi o casă nouă
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero....
Obiectele care îți blochează semnalul de la WiFi. Mulți români fac această greșeală. Trebuie să le îndepărtezi neapărat de lângă router pentru un internet mai rapid. O să vezi imediat diferența
Obiectele care îți blochează semnalul de la WiFi. Mulți români fac această greșeală. Trebuie să...