Acasă » Cancan » Dan Negru, ”Regele audiențelor TV” din România, dezvăluiri-șoc: ”Mi-a spus că fie că ești curvă sau academician, ai șanse să prezinți o emisiune!”

Dan Negru, ”Regele audiențelor TV” din România, dezvăluiri-șoc: ”Mi-a spus că fie că ești curvă sau academician, ai șanse să prezinți o emisiune!”

De: Răzvan Scarlat 13/12/2018 | 23:12

Dan Negru a acordat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un interviu fără perdea, în care a făcut dezvăluiri incredibile din culisele televiziunilor. Ce spectacol are în plan să prezinte pentru a fi împlinit din toate punctele de vedere, ce confesiuni șocante i-a făcut un director de post TV, care sunt personajele de la care se inspiră pentru programele de revelion și multe, multe alte subiecte interesante, în rândurile care urmează, în prima parte a interviului. Liniște, “Regele audiențelor” din România are cuvântul! 

(VEZI AICI: DAN NEGRU, IMPLICAT ÎNTR-UN NOU PROIECT. “MĂ AȘTEAPTĂ ANI GREI”)

Urmează, pentru tine, al 19-lea revelion consecutiv la TV. Nu te-ai săturat?

Când mă satur sau când ma plictisesc, plec. Cred că, în jobul ăsta, cel mai important e când să știi să spui nu. Habar n-am prin ce tertipuri televiziunile de azi reușesc să strice imaginea unor actori, cântăreți care n-au ambiția să refuze și ajung din oameni respectabili niște personaje ieftine de televizor. Cunosc celebrități care într-un singur an au avut la TV roluri de jurat, prezentator și actor. Multialteral dezvoltați pe care publicul îi aruncă la gunoi tocmai pentru că n-au știut să spună “nu”. În televiziune rezistă doar cei care au puterea refuzurilor. Poate de asta au rămas în timp atât de puțini.

Dan Negru, ofertat să prezinte “Cerbul de Aur”!

Ce motivaţie mai ai să continui având în vedere că eşti numărul 1 de aproape două decenii?

– La noi longevitatea e o mirare. “Mai poți?”, “Mai vrei?”, “Mai ai ambiție?”, “De ce nu pleci din țară?“ astea sunt întrebarile pe care le aud. Mă mână în luptă pasiunea de a face televiziune pentru că am avut șansa să mă contaminez cu microbul ăsta de la oameni care au construit breasla asta în România. Valeriu Lazarov sau Titus Munteanu de exemplu.  Și încă mai am de câștigat niște bătălii. Uite, n-am spus-o nimănui până acu’ și sper să nu fac o impolitețe dezvăluind că în vară am avut onoarea să fiu ofertat ca să prezint “Cerbul de Aur”. Colegii mei de televiziune, fie din TVR, Antenă sau de oriunde altundeva știu că “Cerbul” îmi lipsește din prezentări și că mi-aș fi dori să-l prezint. O birocrație pe care n-am putut să o înving m-a oprit să fiu pe scena “Cerbului”, dar uite, e o performanță pe care mi-o doresc.  

Te consideri un exemplu demn de urmat pentru “lupii tineri” în materie de show-uri de divertisment?

– Nu, deloc. Și Răduleasca, și Teo, și Esca și toate celelate branduri de TV vin din alte vremuri, cele în care se puteau construi aceste nume și branduri în breasla asta. Într-o zi, demult, am ieșit cu Lazarov la o masă în Centrul Vechi unde totul era gri, ponosit și întunecat. Mi-a spus că atunci când retaurantele se vor umple de oameni, când se vor deschide mall-uri și alte opțiuni de distracție, lumea nu va mai fi atât de atentă la TV și că sunt norocos că mi-am început cariera atunci, când singura distracție era TV-ul.

S-au deschis mall-uri, restaurante și, colac peste pupăză, a apărut și new media. Deci, nu sunt un exemplu, vin dintr-o perioadă în care televiziunea avea putere, atunci s-au construit icon-urile în TV. Azi e abundență de informație, de branduri, de nume, de cariere. Și abundența e cea mai bună cenzură. Suntem mulți și totuși puțini. Un director de TV mi-a spus că azi televiziunile nu mai au short list-uri de nume, că fie că ești curvă sau academician, ai șanse să prezinți o emisiune de televizune. Un soi de neomarxism, ha, ha. Deci, nu! Nu sunt un bun exemplu. Cred în short list-uri, în experiență, în har sau în valoare. Nu cred în neomarxism.

Dan Negru, pregătit de al 19-lea Revelion consecutiv la Antena 1

(CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU A DAT TOT DIN CASĂ! CÂŢI BANI CÂŞTIGĂ UN PREZENTATOR TV DIN ROMÂNIA)

Paolo Bonolis și Carlo Conti, modelele sale!

În programele de revelion, te inspiri din străinătate sau aplici o reţetă tradiţională? Dacă te inspiri, de unde?

– Sunt o copie a moderatorilor celebri din Italia, Franța sau Spania. Îi imit pe Paolo Bonolis sau pe Carlo Conti și nu mă feresc să o spun. Noi nu avem o piață media, avem un chioșc. Dar e o limită în a copia. Brâncuși avea dreptate, cu penele altuia te poți împodobi, dar nu poți să zbori.   

Cum te împaci cu supranumele de “Regele audienţelor”?

– Mă măgulește. Dar cel mai mult m-a topit când fetița mea, mare deja, a venit într-o zi de la școală și mi-a spus “Tati, e adevărat ca tu ești regele audiențelor? Că așa mi-au spus colegii la școală și când am tastat pe google  «regele audiențelor» au părut pozele cu tine”. M-a blocat. Îi țin departe de lumea reflectoarelor pe ăștia mici, dar atunci m-am fâstâcit.  

În partea a doua a interviului, Dan Negru oferă detalii despre Revelionul 2019 și le mărturisește telespectatorilor motivele pentru care trebuie să rămână și acum alături de el, în fața micilor ecrane.

Ținta numărul 1 pentru Prima TV

La începutul lunii decembrie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluia că Dan Negru este dorit cu insistență de Prima TV, post care, de puțină vreme, și-a schimbat proprietarul. Adrian Tomșa, boss-ul Look TV, a preluat controlul asupra stației deținute de Cristian Burci, iar actualul prezentator de la Antena 1 ar fi în capul listei cu achiziții pentru noua conducere de la Prima TV.

În prezent, există anumite discuții. I s-a propus să prezinte emisiuni de divertisment. Pentru moment, nimic nu este bătut în cuie. Cert este că Dan Negru este dorit de Prima TV, au început discuțiile. Sunt tratative, tatonări… De regulă, astfel de negocieri durează. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor. Postul va pune accent pe sport, în principal fotbal, filme și emisiuni de divertisment.

Primul pas este să cumpere producții HBO. Postul are foarte mulți bani. Va cumpăra niște formate internaționale mari și au nevoie de un «șofer» ca să le conducă. Iar Dan Negru este, în viziunea lor, persoana potrivită pentru acest lucru. Nu este singurul vizat, dar este în capul listei. Iar discuțiile au început”, precizau, la momentul respectiv, sursele noastre.

A venit la Antenă în 2000!

Născut pe 23 februarie 1971 la Timișoara, Dan Negru este un prezentator român, celebru pentru succesul show-urilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în „Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 18 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor încât „Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare clasică pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

Dacă va ajunge la un acord cu Prima TV, Dan Negru ar urma să prezinte, în acest an, ultimul Revelion în calitate de moderator la Antenă.

Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR din 1994 și din 2000 la Antenă. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

(NU RATA: MOTIVUL PENTRU CARE DAN NEGRU NU VREA SĂ ȘTIE NIMENI CUM ARATĂ SOȚIA LUI)

Dan Negru, “regele audiențelor”!

Este cunoscut pentru show-uri TV care au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică.

Din 2010 este moderator TV și în Republica Moldova la televizunea Prime, cu emisiunile: „Vrei să fii milionar?”, „Da sau Nu?”, „Fabrica de staruri”. 

În 2010 a lansat, la editura Corint, cartea „Amintiri în alb-negru” cu o prefață semnată de Mihaela Rădulescu și ilustrată de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Nu a acceptat să apară în reclame, refuzând orice asociere de produs. Dan Negru este, de asemenea, o persoană discretă, care apare rar în public. Este căsătorit cu Codruța Negru, medic stomatolog, împreună cu care are doi copii, Dara și Bogdan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Telefonul vechi care te poate îmbogăți. Un exemplar s-a VÂNDUT la licitație cu aproape 200.000 de euro
Telefonul vechi care te poate îmbogăți. Un exemplar s-a VÂNDUT la licitație cu aproape 200.000...
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Cele două zodii care vor avea parte de un restart în viață, săptămâna viitoare. Acești nativi vor fi apărați de Divinitate
Cele două zodii care vor avea parte de un restart în viață, săptămâna viitoare. Acești...
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță...
Cine este românul prins că spiona obiective militare NATO și transmitea informații Rusiei
Cine este românul prins că spiona obiective militare NATO și transmitea informații Rusiei
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini de epocă
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini...
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Decizia luată de Christian Sabbagh cu privire la fiul său: „Cu inima grea...”. Prezentatorul de la Kanal D a explicat totul pe rețelele sociale
Decizia luată de Christian Sabbagh cu privire la fiul său: „Cu inima grea...”. Prezentatorul de...
Descoperirea secolului! Breaking news!
Descoperirea secolului! Breaking news!
Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”
Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna:...
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină...
La ce salariu visează o angajată care ia acum minimul pe economie.
La ce salariu visează o angajată care ia acum minimul pe economie. "În mână, fără...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar Bulă este cu mâna pe sus
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Waze a început să avertizeze cu privire la aceste „pericole”
Waze a început să avertizeze cu privire la aceste „pericole”
Un COSMONAUT de TOP este CONVINS că NU suntem singuri în Univers
Un COSMONAUT de TOP este CONVINS că NU suntem singuri în Univers
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult...
Zodiile care vor fi pe val în luna iunie. Vara începe perfect pentru 5 nativi
Zodiile care vor fi pe val în luna iunie. Vara începe perfect pentru 5 nativi
Greșeala care îți strică cuptorul cu microunde. Niciodată să nu-l cureți cu acest lucru
Greșeala care îți strică cuptorul cu microunde. Niciodată să nu-l cureți cu acest lucru
UNGURII, la ani lumină de România. Deja nu se mai poate face NIMIC, totul s-a decis
UNGURII, la ani lumină de România. Deja nu se mai poate face NIMIC, totul s-a...
CUTREMUR în showbiz! Cristina Cioran e însărcinată din nou cu Alex Dobrescu, deși are ordin de restricție împotriva lui: „Am sărbătorit toată ziua”
CUTREMUR în showbiz! Cristina Cioran e însărcinată din nou cu Alex Dobrescu, deși are ordin...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Ţinteau revenirea la Putere. Generalul (r.) Dumitru Dumbravă, mâna dreaptă a fostului şef operativ al SRI, Florian Coldea: „E sfârşit de epocă. (...) După ce se termină alegerile şi se reface structura, osatura statului, trebuie să o luăm fix de la zero
Ţinteau revenirea la Putere. Generalul (r.) Dumitru Dumbravă, mâna dreaptă a fostului şef operativ al...
Marele actor al României s-a stins mult prea devreme. Drum lin, maestre!
Marele actor al României s-a stins mult prea devreme. Drum lin, maestre!
Pro TV pregătește marea lovitură. Filmările au început
Pro TV pregătește marea lovitură. Filmările au început
Cele 10 alimente „anti-foame”, potrivit medicului Mihaela Bilic. Par „rele”, dar te ajută să slăbești, de fapt
Cele 10 alimente „anti-foame”, potrivit medicului Mihaela Bilic. Par „rele”, dar te ajută să slăbești,...
Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare
Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare
Locul de muncă plătit regește, cu până la 100.000 dolari pe an. Ce trebuie să facă cei care vor să primească un asemenea salariu
Locul de muncă plătit regește, cu până la 100.000 dolari pe an. Ce trebuie să...
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare...
Francisca a primit inelul de logodnă de la TJ Miles. Artistul a trecut prin periții până să i-l ofere
Francisca a primit inelul de logodnă de la TJ Miles. Artistul a trecut prin periții...
Acesta este județul din România cu cele mai multe biserici și mănăstiri. Nu e departe de București
Acesta este județul din România cu cele mai multe biserici și mănăstiri. Nu e departe...
Țara din Europa a cărei suprafață crește de la an la an. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru
Țara din Europa a cărei suprafață crește de la an la an. Motivul pentru care...
×