Dan Negru, mesaj tulburător la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole: “Noi suntem criminalii ei”

Autor:
Publicat: 14/07/2020 | 17:16
Dan Negru, mesaj tulburător la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole: “Noi suntem criminalii ei”

Acum aproape 10 ani Mădălina Manole, una dintre cântărețele cele mai iubite de la acea vreme, s-a stins din viață. Artista s-a sinucis în propria casă, însă după ce corpul neînsuflețit a fost găsit s-au ridicat multe semne de întrebare și s-au făcut numeroase speculații pe această temă.

Mădălina Manole a fost găsită, fără suflare, în locuința ei din Otopeni. În urma anchetei efectuate, s-a stabilit că îndrăgita cântăreață s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran, cunoscut sub numele de Furadan.

Acum, după ce mai multe articole au apărut în presă legate de felul în care artista s-a stins din viață, Dan Negru a simțit nevoia să facă o postare publică despre cea care a fost prietena lui. (CITEȘTE ȘI: NUMELE LUI DAN NEGRU APARE ÎNTR-UN DOSAR AL POLIȚIEI! E VICTIMA UNEI REȚELE DE ”PIRAȚI” ONLINE: “ȘTIU CĂ SUNT ZGÂRCITUL SUPREM, DAR…”)

„O văd din nou pe Mădălina Manole prin ziare. S-au făcut 10 ani de la moartea ei… N-am știut niciodată cum să-i explic Mădălinei de ce televiziunile n-o mai voiau. Era perioada în care televiziunile românești descopereau publicul comercial 18-49 ani și orice li se părea „old” sau cu aer românesc era respins.

Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni sau prin media în anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toți asasinii ei!”, a scris Dan Negru.

Fanii au reacționat imediat

În urma postării lui Dan Negru, internauții au reacționat. Unii au fost în asentimentul prezentatorului tv, iar alții l-au contrazis radical, ținând să sublinieze că sinucidere artiste a avut legătură cu motive personale și nu cu cele profesionale. (VEZI ȘI: PUȚINI ȘTIU ACEST LUCRU. CU CE TELEVIZIUNE A COLABORAT DAN NEGRU ÎN PARALEL CU ANTENA1)

„Pe bune? Dacă ar fi adevărat, s-ar sinucide toți oamenii care au avut un job bun și pe urmă, din varii motive, l-au pierdut. Nu e atât de simplu. Sinuciderea e un act care ține de resorturile intime ale omului. S-o lăsăm baltă cu vina colectivă că nu are nicio legătură”, a fost răspunsul tranșant al unui internaut.