Avem cele mai noi imagini cu Raluca însărcinată în ultima lună! Logodnica milionarului Cocoş a ”luat” în greutate 15 kilograme!

Publicat: 12/01/2018 | 00:00

Dorin Cocoş şi iubita lui, Raluca Miu, au aşteptat cu nerăbdare noul an, deoarece le aduce cel mai frumos cadou. Momentul mult aşteptat, când vor face cunoştintă cu bebeluşul lor, se apropie cu paşi repezi şi se pare că cei doi sunt pregătiţi să devină părinţi. (VEZI ŞI: I-am filmat în timp ce… Milionarul şi-a lăsat baltă iubita însărcinată, iar ea nu i-a rămas datoare!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă cele mai noi imagini cu Raluca însărcinată în ultima lună. Deşi a “luat“ în greutate 15 kilograme, arată foarte bine şi este o graviduţă destul de sexy. Logodnica milionarului Cocoş  este îmbrăcată într-o ţinută casual, o pereche de colanţi, un pulover şi o haină de blană.

Chiar dacă mai are foarte puţin timp până va duce pe lume primul ei copil, blondina ţine la aspectul ei şi nu umblă nemachiată. Se pare că şi starea ei este una foarte bună: după ce coboară din maşină, nu se sprijină în niciun fel de soţul ei şi vorbeşte continuu la telefon.

Fostul soţ al Elenei Udrea şi Raluca Miu au o relaţie de mai bine de un an şi jumătate, iubita mai tânără a omului de afaceri vizitându-l pe acesta la Jilava, în perioada în care îşi ispăşea condamnarea primită în „Dosarul Microsoft”. (VEZI AICI: Iubita fotomodel & juniorul i-au dus ”pachet” milionarului la închisoare! L-au vizitat împreună la Jilava pe fostul afacerist de casă al Preşedinţiei, dar tensiunile din familie au ieşit la suprafaţă)

Fosta soţie, Diana Roibu, a fugit în Asia cu câteva milioane de euro

Elena Udrea şi Dorin Cocoş divorţau de comun acord, la notar, pe 10 iunie 2013. La numai trei luni de la divorţ, pe 11 septembrie, Dorin Cocoş se cununa civil la Starea Civilă a sectorului 2 cu Diana Roibu, la câteva zile distanţă cei doi organizând şi nunta, la Palatul Snagov. (NU RATA, PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Fantomatica soţie a multimilionarului Cocoş s-a logodit la Dubai cu un bogătaş iranian! Amir e fondatorul unei companii din domeniul financiar şi a trăit mulţi ani în Suedia)

Anul 2015 a fost unul extrem de dificil pentru Dorin Cocoş. Omul de afaceri a fost câteva luni bune la închisoare, fiind arestat preventiv în dosarul Microsoft. Mai apoi, el a fost plasat în arest la domiciliu. Necazurile nu s-au terminat, însă, aici. Imediat ce a ajuns acasă, Dorin Cocoş a aflat că soţia lui, Diana Roibu, a plecat în Asia cu câteva milioane de euro, bani pe care afaceristul i-a trecut pe numele ei pentru a se asigura că nu va rămâne sărac lipit după ce DNA îi va pune sechestru pe avere. Cocoş a făcut tot posibilul pentru a-şi convinge soţia să revină la el, însă fără nicio şansă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...