Avem dovada filmată! Ce ”blat” au făcut FCSB-iştii Alibec şi Gnohere

Publicat: 12/10/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, ce ”blat” au făcut Denis Alibec şi Harlem Gnohere, în urmă cu doar câteva săptămâni. “Bizonul” a plătit 35.000 de euro “perlei” lui Gigi Becali în schimbul superbului Porsche Cayenne GTS, maşină de care internaţionalul român voia să scape cu orice preţ deoarece considera că i-ar aduce ghinion. (CITEŞTE ŞI: Fotbalistul investeşte o avere în apariţiile lui. ”Perla” lui Gigi Becali e top: are Mc Laren de 170.000 € şi…)

În urmă cu aproximativ o lună, Denis Alibec a „lovit” la capitolul imagine după şi-a tras un superbolid, McLaren, pentru care a plătit 170.000 de euro. Ultima achiziţie l-a determinat pe atacant să renunţe la superbul Porsche Cayenne GTS, maşina pe care o conducea încă din perioada când evolua pentru Astra Giurgiu.

Iniţial, Denis Alibec a fost tentat să vândă Porsche-ul unui prieten, însă, Harlem Gnohere, colegul său de la FCSB, a intrat pe fir şi, într-un final, a avut câştig de cauză. Nu mai puţin de 35.000 de euro a plătit francezul în schimbul bolidului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, dovada filmată cu “blatul” făcut de cei doi atacanţi.

„Bizonul” roz l-a scăpat de ghinion pe Alibec

În primă fază, Harlem Gnohere s-a dus la un mall din Capitală, alături de doi prieteni. Francezul şi-a parcat tacticos Porsche-ul în parcare, după care a intrat în complex. Unde s-a plimbat în compania amicilor săi şi a vizitat mai multe magazine. Cel poreclit “Bizonul” a ales să se îmbrace în roz, culoare care l-a făcut să iasă şi mai mult în evidenţă.

După descinderea în mall, Harlem Gnohere s-a schimbat şi s-a întâlnit cu soţia. Cei doi au cutreierat Capitala şi au rezolvat, probabil, o serie de probleme personale. Atacantul şi consoarta sa au stat foarte relaxaţi în maşină, mulţumiţi de investiţia făcută. Cât timp s-a aflat în bolid, nevasta atacantului a făcut, în permanenţă, poze pe care i le-a arătat şi soţului ei. (VEZI AICI: Atacantul lui Gigi a reînceput să dea goluri după ce… Cum a scăpat Alibec de blesteme)

Interesant este faptul că “Bizonul” nu a mai reuşit să marcheze de când a cumpărat bolidul de la colegul său. Alibec a decis să renunţe la Porsche tocmai din acest motiv, deoarece considera că i-ar aduce ghinion. Acum, prin momente asemănătoare, trece Gnohere. Să fie o pură conincidenţă sau maşina, care a fost vandalizată în primăvară (VEZI AICI DETALII), este, într-adevăr, blestemată?

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)