Atacantul lui Gigi a reînceput să dea goluri după ce… Cum a scăpat Alibec de blesteme

Publicat: 21/09/2017 | 00:00

Denis Alibec a revenit la forma care l-a consacrat după ce a renunţat la superbul Porsche Cayenne GTS, maşină pe care o tânără i-a vandalizat-o în primăvară. Coincidenţă sau nu, după ce a scăpat de bolidul blestemat, atacantul a reînceput să marcheze. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (VEZI ŞI: De ce nu-l suporta antrenorul Daum pe Alibec! Neamţul a minţit grav când a anunţat că…)

Denis Alibec a avut un început mai slab de sezon, în principal din cauza unei accidentări care l-a împiedicat să efectueze o pregătire de vară corespunzătorare. Atacantul a intrat, rapid, în colimatorul patronului FCSB, care l-a acuzat că face figuraţie pe teren. Omul de afaceri a luat foc şi în momentul în care a aflat că vârful şi-a cumpărat un superbolid de 170.000 de euro, un McLaren 540C. (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. Fotbalistul-minune al lui Gigi s-a furişat la… Cum l-am filmat pe „accidentatul” Alibec)

„Am văzut că şi-a luat maşină şi l-am întrebat «Tu ai minte? Ai două milioane de euro? Ai măcar un milion? Cum să cumperi maşină de 170.000 de euro?» Mi-a zis că i-a plăcut. El în loc să aibă minte şi să facă sacrificii, îşi ia maşină”, a spus patronul FCSB.

La scurt timp, însă, Denis Alibec i-a închis gura latifundiarului din Pipera cu o evoluţie magistrală în partida cu Viktoria Plzen, din grupa G a Ligii Europa, când a reuşit un gol şi o pasă decisivă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat şi motivul pentru care atacantul a reînceput să dea goluri.

Coincidenţă sau nu, Denis Alibec a revenit la forma care l-a consacrat după ce a renunţat la superbul Porsche Cayenne GTS, maşină pe care o tânără i-a vandalizat-o în primăvară (VEZI AICI TOATE DETALIILE). Atacantul s-ar fi gândit chiar că bolidul îi aduce ghinion, motiv pentru care l-a vândut. Aşa că putem spune că vârful a scăpat de blesteme dacă ţinem cont de evoluţia din cupele europene.  

„După ce şi-a cumpărat McLaren-ul, Denis a decis să renunţe la Porsche. L-a vândut unui prieten pe suma de 35.000 de euro. S-a gândit că nu are rost să ţină două maşini. În plus, maşina pe care a vândut-o îi amintea de incidentul din primăvară, se gândea că îi aduce ghinion. Aşa că a lăsat în spate tot trecutul şi iată ce bine îi merge de când a scăpat de Porsche. Ca să şi glumim, a scăpat de blesteme”, a spus un apropiat al atacantului pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România

Cine are detalii despre peripeţiile lui Alibec este rugat să ne contacteze pe adresa de e-mail pont@cancan.ro