Acasă » Cancan » Avem singurele filmări cu Ilie Năstase în club, înainte să fie încătușat de polițiști! A „tras” un șpriț și…

Avem singurele filmări cu Ilie Năstase în club, înainte să fie încătușat de polițiști! A „tras” un șpriț și…

De: Răzvan Scarlat 25/05/2018 | 23:03
Avem singurele filmări cu Ilie Năstase în club, înainte să fie încătușat de polițiști! A tras un șpriț și…

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cu cine a petrecut Ilie Năstase în noaptea de joi spre vineri, distracție în urma căreia fostul mare tenismen a ajuns, încătușat, la poliție, după ce a fost prins băut la volan. Aflat la NUBA, “Nasty” a fost reperat de Gabi Tamaș, care l-a invitat la masa lui. Avem singurele filmări cu Ilie Năstase în club, unde a „tras” un șpriț și s-a distrat în compania amicilor. A părăsit localul dimineața, iar în jurul orei 4:45, pe Șoseaua Nordului, a fost oprit de un echipaj la Rutieră, după ce a fost „turnat” de un taximetrist. A urmat scandalul în urma căruia ex-liderul ATP riscă închisoarea. ()

Ilie Năstase are probleme serioase cu legea. Oprit în trafic, fostul sportiv ar fi dat semne că a consumat alcool, iar când polițiștii i-au cerut să-i fie recoltate probe biologice a refuzat și ar fi început să înjure. S-a ales cu un dosar penal și riscă închisoarea. (VEZI ȘI: ILIE NĂSTASE, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE SORA LUI, GEORGETA, A MURIT)

“Nasty” a ajuns la secție după ce s-a distrat la NUBA, unul dintre cele mai selecte cluburi din Capitală. Inițial, fostul tenismen a ajuns singur în local. S-a așezat la bar și s-a relaxat. Așa cum a știut el mai bine. Până în momentul în care a fost recunoscut de Gabi Tamaș. (VEZI AICI: FOSTUL TENISMEN RISCĂ ÎNCHISOARE CU EXECUTARE! A ÎNCĂLCAT LEGEA DE DOUĂ ORI ÎN DOAR ȘASE ORE!)

Fundașul lui Hapoel Haifa nu a stat mult pe gânduri și l-a invitat pe ex-liderul ATP la masa lui. Gabi Tamaș nu era singur, ci alături de soția sa, Ioana, Marius Niculae, Daniel Stanciu și Costinela Cojocărel, bună prietenă cu Gina Pistol. Ilie Năstase a părut încântat de idee și, în condițiile în care se afla singur în local – Brigitte participa la un eveniment monden – s-a așezat lângă petrecăreți. Unde a „tras” un șpriț, ca-n vremurile bune, până în jurul orei 4.00 dimineața. De altfel, Ioana Tamaș s-a și fotografiat cu Ilie Năstase și, la câteva ore distanță, a urcat o fotografie pe contul personal de socializare. ()

Distracția s-a încheiat spre dimineață. Când cei prezenți la masă au început să se retragă spre casele lor. Unii cu taxiul, alții cu mașinile personale. În ultima categorie s-a încadrat Ilie Năstase. Neinspirată mișcare! Pentru că fostul tenismen avea să fie oprit de un echipaj de la Poliția Rutieră. Asta după ce, conform unor surse autorizate, un taximetrist aflat în zonă i-a anunțat pe oamenii legii că „Nasty” ar fi urcat la volan băut. Nu a vrut să îi fie recoltate probe biologice. A fost dus în cătușe la secția de poliție și i-a fost suspendat permisul. La șase ore distanță, Ilie Năstase a fost oprit din nou, după ce a trecut cu scuterul pe roșu. Fostul sportiv a avut de plătit și două amenzi. A avut de achitat, în total, 2.306 lei. S-a ales și cu șase puncte penalizare. (NU RATA: PRIMELE IMAGINI CU FOSTUL TENISMEN DUPĂ „ELIBERARE”)

La masă s-a aflat și vicepreședintele lui Hapoel Haifa

La NUBA, s-a aflat și Oren Sterling, vicepreședintele lui Hapoel Haifa. Oficialul clubului din Israel a legat o relație aparte cu Gabi Tamaș, iar fundașul l-a invitat în țara noastră. Au în plan să meargă la Sinaia și să viziteze Castelul Bran. Fostul internațional român l-a așteptat pe vicepreședintele lui Hapoel Haifa la Aeroportul Otopeni, de unde l-a preluat cu o mașină, așa cum se poate observa din imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Cei doi s-au îmbrățișat când s-au revăzut, semn că au o strânsă legătură. Până să ajungă la munte, Gabi Tamaș și Oren Sterling au decis să se relaxeze la NUBA, unde s-au distrat până vineri dimineață.

Ilie Năstase, despre polițiști: “Milițieni! Sunt duși!”

Ilie Năstase a avut o reacție vehementă la adresa polițiștilor care l-au oprit în trafic. Fostul mare tenismen i-a pus la zid pe oamenii legii și este decis să meargă la CEDO pentru a-și găsi dreptatea.

”Milițieni, că nu pot să le zic polițiști. Polițiștii nu sunt agresivi. Am făcut doi metri din Parcul Herăstrău și m-au oprit. Ați băut? Da, trei beri. Haideți, domnul Năstase, ați băut mai mult. M-au pus să suflu. Am spus că nu, vreau să merg la miliție și să suflu. M-a tras unul din mașină, m-a dat cu fața de asfalt, s-a urcat unul pe mine și mi-a pus cătușele. Într-un fel m-au bătut înainte. După ce mi-a făcut testul alcool, a ieșit 0,05, a venit un alt milițian și a spus că trebuie să îi luăm sânge ăstuia, că a băut. Mi-au luat și test pentru droguri. Oamenii ăștia sunt duși. 005. Așa scrie și în procesul verbal. Erau doi. Mi s-a făcut rană de la cătușe.

Mi s-a spus că așa se face când nu accepți și ești agresiv. Poate am fost agresiv verbal, dar fizic nu puteam să fiu. Ei stau la pândă. Nu doar pentru mine, pentru toată lumea. Ce poți să faci seara acolo? Să mănânci și să bei. Când îi spui că ai băut trei beri și îți spune că ai băut mai mult, cum reacționezi? Mi-au spus că eram un pericol public. Dacă m-ai oprit la trei metri, care era pericolul? Ei au filmat, dar doar când eram în mașină cu ei.

Au filmat doar ce au vrut ei. La secție unii mai râdeau, erau fericiți că au prins un pește mai mare. Mă duc să îmi iau certificat medico-legal. O să mă duc la CEDO. Nu mă duc la doamna Dan, că nu o interesează. Ei trebuiau să reacționeze altfel. Erau trei mașini de poliție. Cred că nu acționau așa nici dacă eram cel mai mare terorist”, a spus Ilie Năstase. (CITEȘTE ȘI: MEDICII I-AU INTERZIS FOSTULUI TENISMEN SĂ MAI PUNĂ GURA PE ALCOOL ÎNCĂ DE ANUL TRECUT: „AM PROBLEME LA FICAT”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă ocup eu”
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea