Primele imagini cu Ilie Năstase după „eliberare”. Fostul mare tenismen a stat câteva ore la Poliție, după ce a fost prins băut la volan! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a ieșit

Autor: Angie Voicu
Publicat: 25/05/2018 | 08:19

Ilie Năstase a avut o noapte grea! Vineri, în jurul orei 4:00 dimineața, fostul mare tenismen a fost prins băut la volan. El a fost oprit de polițiști pe Șoseaua Nordului. Potrivit oamenilor legii, Năstase nu a vrut să îi fie recoltate probe biologice.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Pentru că a devenit recalcitrant cu oamenii legii, aceștia au chemat „întăriri”. La fața locului s-au mai deplasat două echipaje de poliție, care însă nu au reușit să îl calmeze pe Ilie Năstase.

UPDATE: Ilie Năstase a fost oprit, din nou, de polițiști, de data aceasta spre ora prânzului. La doar șase ore de când i s-a luat permisul, el a condus un scuter și a trecut pe culoarea roșie a semaforului. (Primele declarații ale lui Ilie Năstase, după ce a fost prins băut la volan)

Ilie Năstase i-a înjurat pe polițiști și a refuzat să coopereze cu ei. Acesta  a fost încătușat și dus la INML, unde și acolo a refuzat recoltarea de probe biologice. Ulterior, polițiștii l-au dus la sediul Brigăzii Rutiere și au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice dar și pentru refuzul de recoltare a probelor biologice. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, are primele imagini cu Ilie Năstase după ce a ieșit de la Poliție. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

În jurul orei 7:30, după ce i-au fost recoltate probe biologice și i-a fost întocmit un dosar penal, Ilie Năstase s-a întors la mașină, dar de data aceasta nu s-a mai urcat la volan. Fostul sportiv și-a luat lucrurile de care avea nevoie din autoturism, apoi și-a chemat un taxi. Ilie Năstase a mai trecut printr-un episod asemănător şi în 2011 când, de asemenea, s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice.

Comunicatul Poliției

„În jurul orei 4.45, pe Şos Nordului, zona ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani.

Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice.”

Medicii i-au dat interzis la alcool

Ilie Năstase nu ascultă deloc de sfatul medicilor! Deși anul trecut se jura că nu mai pune gura pe alcool, după ce doctorii de la o clinică renumită din Germania i-au spus să se lase de băutură, fostul mare tenismen nu se lasă. 

„Medicii au descoperit că am probleme cu ficatul. E cam gras. În timpul antrenamentelor de tenis, mâncam glucoză ca să recuperez energie, iar acum se resimte. Am zis să merg şi în străinătate să investighez problema. La sfatul lui Ţiriac, am ales Germania, unde se află un spital jumătate de stat, jumătate privat. El îi cunoaşte pe profesorii de acolo, pentru că a mers când a avut probleme la plămâni. Din păcate, specialiştii de acolo mi-au confirmat ce-mi spuseseră cei de aici şi anume că am probleme la ficat”, spunea Ilie Năstase anul trecut.

Părea că diagnosticul medicilor îl cam speriase pe fostul sportiv, care s-a jurat că o să ducă o viață sănătoasă: „Nu mai mănânc de vreo două luni carne, nu am voie băuturi alcoolice, grăsimi şi pâine. Mănânc doar peşte, legume, mai fac sport. Am slăbit 4 kilograme. Am vreo 85, însă trebuie să ajung la 80 kg, aşa mi s-a recomandat”.

Citește și...