Băiețelul de doi ani al lui Tataee de la BUG Mafia, de urgență la spital!

Publicat: 17/08/2018 | 13:30

Tataee de la BUG Mafia a trecut prin clipe groaznice după ce băiețelul lui de doi anișori a ajuns de urgență la spital. (Promotiile zilei la monitoare)

Tataee de la BUG Mafia a trecut prin momente de panică. Băiețelul lui de doi anișori a ajuns pe mâna medicilor după ce și-a rănit degetele într-o bară de metal de la scări. Artistul a publicat o fotografie cu mâna băiețelului său după ce medicii i-au pus niște copci. Fanii au reacționat pe loc și i-au urat multă sănătate micuțului. (CITEȘTE ȘI: TATAEE DE LA B.U.G MAFIA S-A ÎNTORS ÎN ȚARĂ, ÎN MINIVACANȚA DE 1 MAI!)

Băiețelul lui Tataee a avut nevoie de copci

”Nu mai învățăm să lovim pentru două săptămâni. Doi ani. Tăieturi adânci. Curajos. Revenim curând.”, a scris Tataee pe contul său de Instagram.

Tataee s-a mutat în Barcelona

Rapperul şi producătorul muzical Vlad Irimia (41 de ani), cunoscut drept Tataee care a fondat trupa B.U.G. Mafia, s-a mutat definitiv din România, unde revine doar pentru a-şi onora proiectele. Tataee, împreună cu soţia lui, Mona, şi cei trei copii s-au mutat de câteva luni în Barcelona, Spania. (VEZI ȘI: CE JOB ARE TATAEE DE LA B.U.G MAFIA ÎN BARCELONA! DIN ASTA ÎȘI CÂȘTIGĂ EXISTENȚA)

„Încă mi se pare ireal că soţia, eu şi armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visurile devin realitate. Munceşte ca un superstar în ţara ta natală, trăieşte ca un tip privat într-o ţară mai caldă“, scria rapperul pe Facebook încă de anul trecut. (Reduceri mari la jocuri PC)

Citește și...