Ce job are Tataee de la B.U.G Mafia în Barcelona! Din asta își câștigă existența

Publicat: 18/04/2018 | 14:29

Tataee de la B.U.G. Mafia, pe numele său real Vlad Irimia (41 de ani), a renunțat la România, în urmă cu aproape un an. Celebrul rapper și-a împlinit marele vis de a se muta în Spania, la Barcelona. El, soția lui, Mona, și cei trei copii ai lor vin acum în România doar în vizită.

În continuare, Tataee de la B.U.G Mafia este implicat în muzică la noi în țară, dar și-a mutat definitiv reședința la Barcelona. El scrie versuri și produce muzică, chiar dacă s-a mutat peste hotare. Mai mult, artistul are „colțișorul” său special din casă. Acolo se produce „magia”. Tataee de la B.U.G Mafia și-a amenajat un studio special, unde scrie versuri și produce muzică, fără să fie deranjat. Veteranul hip-hop-ului românesc se întoarce destul de des în România pentru concerte și colaborări. În cea mai recentă postare a sa, Vlad Irimia și-a anunțat prietenii virtuali că este în aeroportul din Barcelona, pregătit să plece, cel ami probabil, spre țara natală.

Tataee de la B.U.G Mafia se pregătește să revină în țară

„Visurile devin realitate!”

„Încă mi se pare ireal că soția, eu și armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visele devin realitate”,  și-a anunțat Tataee prietenii,  în urmă cu nouă luni. Cei mai mulți dintre amicii săi știau deja de acest vis, care în cele din urmă a devenit realitate. În postările sale, Vlad Irimia a explicat că a ales să muncească în continuare ca un superstar în România, dar să ducă o viață retrasă într-o altă țară.

Citește și...