Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste în miez de noapte pentru Tristan Tate: ”Iubire. Fericită. Binecuvântată”

Publicat: 07/08/2018 | 16:46

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate au plecat într-o vacanță în Riviera Franceză. Iar fosta prezentatoare TV nu s-a putut abține să nu-i facă iubitului ei o declarație de dragoste în miez de noapte. (Reduceri mari la jocuri PC)

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate se relaxează într-un colț de paradis, în Cannes. Și dacă, inițial, cei doi s-au ferit să dea de înțeles că sunt plecați împreună în vacanță… într-un final, Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au dat pe brazdă și au publicat imagini din locurile de vis în care se află. Mai mult decât atât, în miez de noapte, la ora 23:04, fosta prezentatoare TV i-a făcut iubitului ei o declarație de dragoste. (CITEȘTE ȘI: CUM A ÎMPĂCAT-O TRISTAN TATE PE BIANCA DRĂGUȘANU! BLONDINA NU A STAT PE GÂNDURI ȘI I-A ACORDAT O A DOUA ȘANSĂ)

Bianca Drăgușanu, în Cannes

”Iubire. Fericită. Binecuvântată”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul fotografiei publicate pe contul ei de socializare. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU S-A ÎMBOGĂȚIT DUPĂ ”TELENOVELA” CU TRISTAN TATE)

Tristan Tate, extrem de romantic cu Bianca Drăgușanu

În urmă cu două seri, Tristan Tate a dus-o pe Bianca Drăgușanu la un restaurant select din Riviera Franceză. Blonda sexy a îmbrăcat o rochie extrem de provocatoare, iar în timpul cinei, iubitul ei englez a fost extrem de romantic cu ea. Acesta a mângâiat-o pe mână, iar ea a filmat momentele, pe care le-a împărtășit cu fanii. (Oferta speciala playstation)

🙈❤️👑

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18) on