Cum a împăcat-o Tristan Tate pe Bianca Drăgușanu! Blondina nu a stat pe gânduri și i-a acordat o a doua șansă

Autor:
Publicat: 07/08/2018 | 09:01

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate sunt din nou împreună, asta după ce s-au despărțit și reîmpăcat de mai multe ori. Acum, cei doi îndrăgostiți se relaxează într-o vacanță la Cannes și se bucură de clipele petrecute împreună, asta după ce englezul a convins-o pe blondină să îi mai acorde o șansă.

Se pare că Tristan a avut o strategie care a funcționat, după ce a încercat să o înduplece pe fosta prezentatoare prin intermediu mesajelor. “I-a scris atat de mult de cate ori o iubeste, poate si de cinci ori pe ora, incat, intr-un final, cand a contorizat totul, fosta prezentatoare a decis sa ii mai acorde inca o sansa”, au dezvăluit apropiții celor doi, potrivit wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au cunoscut prin intermediul unui prieten

Prezentatoarea de la “Te vreau lângă mine” și-a oficializat relația cu Tristan Tate la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Vă reamintim că pe 17 iunie CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu și, în aceeași zi, ei au dat un comunicat de presă în care au anunțat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate. Pe 21 iunie, vedeta și milionarul britanic și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Bucureștiului, unde și-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Brânzei, un prieten de-al Biancăi Drăgușanu și iubitul Denisei Tănase.

Citește și: Cristi Brancu a dat de pământ cu iubitul Biancăi Drăgușanu și “cumnatul” ei: “Tristan Tate ne-a mințit. Numai firme închise din 2016, s-au șters urmele”

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”