Bianca, rezerva sau titular la Cristea? „Printul” a facut presiuni la un „iepuras” in perioada cand a rezervat biletele de Paris

Publicat: 17/01/2014 | 00:23

De parca nu era si asa destul de complicat, triunghiul Bianca-Slav-Cristea devine brusc... patrat, pentru ca in ecuatie apare un personaj-surpriza, de care nimeni nu a stiut pana acum, semn ca, daca vrea, "Printul" poate sa fie si discret.

Pe Cristea il iubesc femeile si el le iubeste, si la propriu, si la figurat, pe toate, mai ales daca au si o oarecare notorietate, sa nu care-cumva sa ii scape vreuna netrecuta prin dormitorul sau!

Lista cu modele si starlete de Dambovita e lunga pentru „Print” si cuprinde nume care au aparut macar o data prin presa tabloida sau au legatura cu mondenitatile.

De parca sta sa le pandeasca pe cele care abia apar pe firmament, Cristea face cum face si ajunge in apropierea lor, in speranta ca o sa ii cada in plasa.

DENISA, ISPITA BLONDA DE LA LONDRA

Denisa a fost Miss Decembrie si Playmate in numarul de la finalul anului al revistei Playboy (sursa foto: Playboy)
Denisa a fost Miss Decembrie si Playmate in numarul de la finalul anului al revistei Playboy (sursa foto: Playboy)

Cam asa a fost si in cazul Denisei Botcari, o bistriteanca de 21 de ani, care, la finalul lui 2013, a purtat mandrul titlu de Playmate si Miss Decembrie, in Playboy.

Cum a aparut pe piata numarul revistei, Cristea s-a si imprietenit cu fata, normal, asa cum ii place chiar lui, pe Facebook. Pasul urmator a fost sa ne contacteze, dupa cum ne spun sursele noastre.

Totul se intampla in preajma aniversarii „Printului”, pe 30 noiembrie, dar „actiunea” a inceput cu adevarat pe 3 decembrie, cand, dupa contactele initiale, fotbalistul a trecut la atac.

Frumoasa Denisa traieste la Londra si are 21 de ani
Frumoasa Denisa traieste la Londra si are 21 de ani

A vrut sa se asigure ca nu vorbeste pe Facebook cu vreo impostoare si i-ar fi cerut Denisei fotografii care sa ateste ca e chiar ea.

Exact cum ne-am obisnuit, Cristea a incercat marea cu degetul si a cerut poze nud! Fata i-a spus ca e pudica si, dupa ce i-a spus ca el isi inchipuia ca pot sa se destinda putin, a facut el primul gestul si i-a trimis o poza.

Vezi ce mesaje PORNO a primit Mariana Rosca de la Adi Cristea: „Ce zici sa ne f***m?”

Ce facea Cristea cand Bianca se umfla de plans dupa escapada de la Paris! A agatat o bruneta sexy care o cunoaste pe roscata!

NU CHIAR NUD, DAR IN CHILOTI!

adrian cristea

Toata lumea isi aminteste celebra fotografie pe care Cristea i-a trimis-o acum cativa ani Biancai, special ca sa ii arate ca ii e dor de ea. Fara nici cea mai mica urma de rusine, fotbalistul era gol-golut, in fata camerei web.

In decembrie, chiar de Mos Nicolae, Cristea isi arata muschii pentru Denisa, pe internet
In decembrie, chiar de Mos Nicolae, Cristea isi arata muschii pentru Denisa, pe internet

De data aceasta, Adrian si-a pastrat boxerii de firma si i-a aratat Denisei ca o cafea se poate savura si la bustul gol, cadou de Mos Nicolae.

Sursele noastre spun ca, tocmai pentru ca modelul locuieste la Londra si Steaua trebuia sa joace in acea perioada cu Chelsea, Cristea ar fi insistat sa se vada cu blonda chiar in Anglia, dar ea l-ari fi refuzat.

Bianca Dragusanu

Mai mult, i-ar fi marturisit ca s-a saturat de fetele din showbiz, iar cand Denisa l-a intrebat daca e indragostit de Bianca raspunsul a fost, atentie, ca „nu mai poate de indragostit”, ca „se distreaza pe cinste de pe toata situatia si ca nu asa sta treaba”.

Nu a declarat nimic concret timp de o saptamana! Bianca a lasat in sfarsit garda jos si a vorbit pentru prima data de Cristea

Escapada la Paris, cadoul lui Cristea, de Mos Nicolae, pentru Bianca! Agentia a confirmat ca biletele au fost luate pe 6 decembrie

BIANCA A FOST REZERVA LUI CRISTEA?

Exact in perioada in care o curta intens pe Denisa, „Printul” a facut rezervarile pentru Paris. De la prietenii comuni ai celor doi reiese ca fotbalistul a facut presiuni numeroase asupra „iepurasului”, doar-doar o sa o induplece sa se vada.

Denisa Botcari atrage scandalurile ca un mangnet
Denisa Botcari atrage scandalurile ca un mangnet

Cel mai probabil, o aventura la Paris le-ar fi prins bine amandurora, asa ca nu e exclus ca Adrian sa fi facut toate aranjamentele, de fapt, nu pentru Bianca, ci pentru Denisa!

bianca, crudu

Apoi, vazand ca nu se rezolva cu modelul, a revenit la roscata, cu care a si plecat in capitala Frantei, iar scandalul izbucnit dupa escapada deja a devenit istorie in showbiz-ul romanesc.

Adi Cristea, imediat dupa escapada de la Paris: „Bianca este o femeie cat 100. Ma insor cu ea!”

 Diana Babeanu

Citește și...