Categorii: Stiri

Bilanțul morților în urma accidentului din Ungaria a crescut! Noi informații despre șoferul care a provocat tragedia în timp ce făcea live pe Facebook

Nouă români și-au pierdut viața în urma accidentului rutier cutremurător care s-a înregistrat pe o şosea din Ungaria. Cu toții erau într-un microbuz înmatriculat în Mureş. Șoferul acestuia a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un camion încărcat cu nisip în timp ce făcea un live pe o rețea de socializare.Bărbatul vinovat de producerea tragediei a fost rănit.

Citește și: Șoferul microbuzului care a provocat tragedia din Ungaria, implicat în alte două accidente grave. MAE, precizări de ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORA: Operatie de URGENTA pentru Paul Ipate! Jojo plange fara oprire, este daramata. Ce se intampla cu actorul

Șoferul microbuzului care a provocat accidentul din Ungaria, tată a doi copii

Incidentul rutier înfiorător s-a produs Cegledbercelnel, în centrul Ungariei. Presa maghiară anunţă un nou bilanţ al tragediei, care a fost confirmat ulterior și de MAE. Sunt nouă români morţi, au transmis autorităţile maghiare. Victimele sunt: șapte bărbaţi şi două femei, potrivit observator.tv. Șoferul era tatăl a doi copii. Alți doi pasageri erau părinții a 5, respectiv 7 copii.

Citește și: Care au fost ultimele cuvinte ale pasagerilor înainte ca microbuzul în care erau să se izbească de camion

Șoferul microbuzului plin cu români făcea un live pe Facebook în momentul tragediei. O înregistrare video filmată chiar de şoferul microbuzului arată chiar momentul impactului. Ultuitor, şoferul microbuzului transmitea live pe Facebook. Vă avertizăm, sunt imagini cu un puternic impact emoţional.

Un şofer român este unul dintre primii oameni care au ajuns în zona accidentului imediat după impact. El a făcut un live pe Internet, iar în imagini se văd trupurile victimelor care zăceau fără viață în microbuzul complet distrus de impactul cu camionul.

Citește și: Mărturia cutremurătoare a şoferului care a filmat accidentul din Ungaria, în urma căruia au murit 7 români

Victimele accidentului din Ungaria sunt originare din două sate din Mureș

Într-un comunicat, Ministerul de Externe a confirmat că toţi cei morţi sunt români. Victimele ar fi originare din două sate din județul Mureș, Deaj și Agrișteu. Autoritățile ungare au confirmat la scurt timp după accident că un microbuz și un camion încărcat cu nisip s-au ciocnit pe Drumul Național 4 din Ungaria, lângă Cegledbercel, la kilometrul 59. Importante forțe de salvare au fost trimise în zonă.

Din cauza gradului de distrugere a mașinii, se pare că echipele de descarcerare maghiare nu au putut nici măcar să afle imediat numărul victimelor.

„Este un microbuz cu plăcuţe de înmatriculare româneşti, care a fost lovit. Microbuzul este atît de distrus, încât nu pot confirma câte persoane şi-au pierdut viaţa. Acum echipele de intervenţie desfac caroseria. Victimele sunt identificate”, a afirmat, la doar câteva minute după impact, Tamas Andras, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Districtul Pecs.

Ce pensie are Florin Piersic! Nimeni nu astepta la o asa SUMA! Cati BANI ia in fiecare luna marele actor
UPDATE: Andreea Balan are picioarele PRAF! Vezi poza care a ingrozit internetul, biata de ea
Spune-mi ce grupă de sânge ai, ca să-ți spun ce boală gravă vei avea! Indiciu: o anumită grupă este cea mai ”imună”...
Share
Publicat de
Dragusin Daniela