Accident teribil în Ungaria! Un microbuz românesc, implicat! Cel puțin 7 morți

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 22/05/2018 | 20:31

Un teribil accident de circulație a avut loc marți seara, în Ungaria, în urma căruia ar fi murit șapte oameni. Un microbuz românesc și un camion s-au lovit frontal. Totul s-a petrecut pe autostradă.

Citește și: Mărturia cutremurătoare a şoferului care a filmat accidentul din Ungaria, în urma căruia au murit 7 români

Autoritățile ungare confirmă faptul că un microbuz și un camion s-au ciocnit pe autostrada 4, lângă Ceglédbercel, la kilometrul 59.

La fața locului au ajuns mai multe echipe de intervenție, dar și ambulanțe.

Peste 10 ambulanţe au fost trimise la faţa locului, iar corespondentul presei locale informează că nu este permis accesul nimănui la mai puţin de cinci kilometri de la locul accidentului.

Comunicatul MAE

”O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat, în regim de urgență, si se află la fața locului accidentului pentru a acorda asistență consulară.

Ministrul afacerilor externe a activat celula de criză a MAE.

Din datele obținute de către echipa consulară mobilă rezultă că microbuzul s-ar fi angajat cu viteză excesivă într-o depășire și a intrat în coliziune frontală într-un camion care se deplasa pe contrasens. Accidentul a avut loc pe drumul național 4 din Ungaria, la aproximativ 60 km de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România”, anunță MAE.