Black Friday face victime! Uite cele mai socante imagini de la acest eveniment

Publicat: 21/11/2012 | 20:23
Black Friday face victime! Uite cele mai socante imagini de la acest eveniment

Black Friday este un motiv de bucurie pentru toti impatimitii de chilipiruri din gama articolelor IT&C.

Originile Black Friday sunt bine plasate în Statele Unite ale Americii, ziua cea mare a preţurilor mici fiind împrumutată cu succes pentru prima dată în România anul trecut.

Ofertele nu ii lasa indiferenti pe americani, iar acestia se aduna inca din primele ore ale diminetii si formeaza cozi in fata marilor retaileri de electronice. Daca in majoritatea situatiilor vorbim numai de inghesuiala si imbranceli, in unele cazuri lucrurile pot ajunge pana la folosirea de spray cu piper si chiar focuri de arma.

Vinerea neagră este sărbătorită anul acesta în România pe data de 23 noiembrie. Cu acest prilej marile magazine se vor întrece în a oferi preţuri şi reduceri cât mai bune, astfel încât să atragă clienţi cât mai mulţi şi implicit profituri considerabile.

Conceptul de Black Friday provine din SUA şi marchează începutul promoţiilor pentru cumpărăturile de Crăciun. Cu toate că acea zi nu este liberă, angajatorii americani oferă angajaţilor lor zi liberă ca parte din concediul de Ziua Recunostinţei.

Ionut Chiperi

Citește și...