“Bombă” în showbiz: Delia Matache e gravidă?! Imagini cu burtica la ultimul concert Acadelia de la Timișoara

Publicat: 26/02/2019 | 10:42

Gata, după ce și-a încărcat bateriile pe tărâmuri însorite, Delia și-a început turneul național “Acadelia”! Primul oraș în care a concertat a fost Timișoara, unde artista a cântat împreună cu 2.000 de oameni. Invitatul ei especial a fost Nick. În una dintre pozele făcute publice chiar de cântăreață se poate observa o burtică despre care mulți deja au afirmat că ar fi una de graviduță… și asta după ce au analizat bine conturul abdomenului divei. Aceste imagini recente vorbesc de la sine și au apărut la aproape trei luni după ce s-a zvonit prima dată că  jurata de la “X Factor” ar urma să devină mămică.

Citește și: Adevărul cutremurător din spatele acestei fotografii. Anunțul făcut de Codin Maticiuc despre Delia

“Bombă” în showbiz: Delia Matache e gravidă?! Imagini cu burtica la ultimul concert Acadelia de la Timișoara

Concertul “Acadelia” de la Timișoara a fost sold-out în doar trei săptămâni, iar extravaganta artistă și-a impresionat fanii cu coregrafiile puse în scenă alături de trupa de balet, proiecțiile holografice, acrobațiile și ținutele spectaculoase. Într-una dintre rochiile pe care le-a purtat la spectacolul de seara trecută se poate observa că… în locul abdomenului plat pe care l-a afișat până de curând, ea are o burtică suspectă. În timp ce unii sunt de părere că aceasta e din cauza materialului ținutei, alții consideră că Delia ar fi însărcinată.

“Timișoara, mulțumim mult! ?????❤
#Acadelia #Timisoara #AcadeliaTour #TurneuNationalAcadelia
? The Storyalist”, a scris Delia în dreptul celor 10 imagini făcute publice pe pagina ei oficială de Facebook.

Citește și: Așa arată casa de un milion de euro în care locuiește Delia

Delia, pe scena de la Timișoara, unde seara trecută a susținut un spectacol impresionant. Sursa foto: Facebook

“Am fost la concertul ACADELIA de la Timișoara. A fost de vis, iar frumoasa și talentata DELIA a fost genială. În realitate, Delia arată ca o fetiță de liceu, super frumoasă, tânără și naturală. Este foarte populară și prietenoasă, fără fițe de vedetă, pe care chiar ar fi normal să le aibă la valoarea ei, fiind THE BEST ARTIST. Felicitări, dragă Delia și mulți pupici dulci ca tine. Mult succes în continuare și așteptăm piesă nouă….. ”, “Felicitări”, “A fost fantastic concertul, bravo, Delia ???????? ” sunt trei dintre comentariile lăsate de fani la postarea Deliei.

Vineri, 1 martie, Delia va susține concertul “Acadelia” la Sala Polivalentă din Craiova începând cu ora 19:00, iar sâmbătă, 2 martie, ea va cânta la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, tot de la ora 19:00. De la spectacolul impresionant nu va lipsi Nick, fostul ei coleg de trupă.

Citește și...