Adevărul cutremurător din spatele acestei fotografii. Anunțul făcut de Codin Maticiuc despre Delia

Publicat: 25/02/2019 | 08:31

Codin Maticiuc a ținut să-i mulțumească Deliei, pentru că artista a făcut fericită o copilă care este fan al ei. Dar Codin este cel care a dat tonul. Și a aranjat apoi totul. Delia nu numai că a rezolvat cu bilete la concert, ci s-a dus acasă la fetiță, făcându-i, astfel, o mare surpriză.

Iată mesajul pe care l-a postat Codin pe pagina lui de socializare:

”Mulțumesc, Delia!

Îți mulțumesc că te-ai întâlnit ieri cu ea. Nici măcar nu-mi scrisese mie mama ei. Scrisese pe un grup de mămici din Timișoara. Știa de concertul Deliei de duminică și își dorea să găsească bilete în față ca să poată vedea cea mică care, după cum probabil v-ați dat seama, nu se poate ridica în picioare ca ceilalți copii.

O mămică din acel grup mi-a povestit iar eu i-am scris direct doamnei. Mi-a spus că e dintr-un sat de lângă Timișoara, dar că fata ei o iubește pe Della și că ar face orice pentru ea. I-am spus că mă ocup.

Biletele le-au dat chiar organizatorii. Le mulțumesc și lor. Delia a fost de-acord pe loc s-o întâlnească și i-am dat mamei numărul managerului. Vezi, Delia? De asta ești vedetă. Ca să faci ceva relativ ușor pentru tine ce pare minune la capătul celălalt”, a scris Codin Maticiuc.

Dorian Popa l-a surprins și el pe Codin Maticiuc

”Că tot scriu aici mai spun ceva: mulțumesc, Dorian. Tot ieri, Dorian Popa a fost la copiii mei la orfelinat să le mai ducă niște haine. Copiilor mei nu le lipsește nimic, dar mor de dragul lui. Faptul că le-a dus personal a fost magia lor de duminică. Le-a promis de ceva vreme și un grătar la casa lui și știu că-l vor face.

Așa că dacă ești vedetă și mă accepți prin preajma ta știi că o să te cam deranjez cu chestii”, a mai scris Codin.

Citește și...