Brigitte Pastramă, acuzații dure la adresa fostului iubit

Autor: A. D.
Publicat: 15/01/2020 | 14:06
Brigitte Pastramă, acuzații dure la adresa fostului iubit

Înainte să îl cunoască pe Folrin Pastramă, Brigitte a avut o relație cu Oană Cornel. Între cei doi lucrurile nu am mers prea bine. În cadrul unei emisiuni tv, vedeta l-a distrus pe fostul iubt și i-a adus acuzații grave.

Învitată la Teo Show, alături de Florin Pastramă, vedeta a povestit cum este viața ei, despre afacerile pe care le administrează și despre locurile frumoase pe care le-a vizitat, împreună cu soțul ei. În cadrul emisiunii Brigitte a ajus la subiectul cu fostul iubit, la adresa căruia nu a avut de spus prea multe lucruri bune. Brigitte suține că ea l-a făcut om și că el nu a fost niciodată recunoscător și nici nu s-a comportat frumos cu ea. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE ȘI FLORIN PASTRAMĂ SE PREGĂTESC SĂ DEVINĂ PĂRINȚI. AU DAT VESTEA CEA MARE)

A povestit despre cum din cauza lui a fost nevoită să închidă magazinul pe care îl avea, într-un mall din București. Cât timp ea a participat la show-ul Ferma, Cornel a rămas responsabil să se ocupe de afacere, însă nu a fost capabil. „Nu mai am magazinul. Fostul meu iubit nu plătise chiria și nu a mers după marfă. Nu mai contează. El este un băiat pe care eu l-am făcut să pară ceea ce este. El era un simplu angajat, cu un salariu de 2000 de ron, pe care eu l-am luat și l-am făcut să arate într-un fel. I-am schimbat dantura. Am zis că el a lucrat în Dubai, dar nu a lucrat niciodată. El provine din Târgoviște. El este un bărbat care tot timpul m-a înșelat. El m-a părăsit de două luni într-o lună”, a declarat Brigitte Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă își construiesc un cartiere de vile

Brigitte și Florin Pastramă au decis să stea departe de lumina reflectoarelor și să se concentreze pe afaceri. Cei doi s-au orientat spre domeniul imobiliarelor și au început să se ocupe de construcția unui cartier de vile în Ștefăneștii de Jos.  Prețul de achiziție a unei case construite de Florin și Brigitte este de 80.000 de euro.

Cei doi se completează perfect nu doar în viața personală dar și în afaceri. Brigitte se ocupă de designul interior al vilelor, iar Pastramă de construcția lor.  „Construiesc cu soţul meu.  Eu mă implic în partea de amenajare a interioarelor pentru că am experienţă, doar ştiţi că mi-am mobilat şi am făcut singură designul pentru toate casele mele. Vilelele din Ştefăneştii de Jos au fost făcute cam în zece luni şi au fost scoase deja la vânzare”, a declarat Brigitte, pentru Click!.

 

Citește și...