Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc să devină părinți. Au dat vestea cea mare

Publicat: 20/12/2019 | 10:07

Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc să devină părinți, după ce afacerista a pierdut o sarcină în urmă cu patru luni. Vestea cea mare a fost făcută publică chiar de ei și i-au bucurat nespus de mult pe apropiați, dar și pe fani.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, criză de nervi la un eveniment monden. Au plecat imediat de la petrecere

Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc să devină părinți

Sărbătorile de iarnă nu-i vor prinde pe Brigitte și Florin Pastramă în România… ci la mii de kilometri distanță! Tocmai în Bali – mica insulă din Indonezia este supranumită “Insula zeilor” și se numără printre cele mai populare destinații turistice ale lumii, grație peisajelor spectaculoase: munți, dealuri, linii de coastă, terase de orez, priveliști marine… Vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu că abia așteaptă să simtă răsfățul din timpul unui masaj balinez și să se bucure de experiențele unioce pe care celebra insulă le oferă! În plus, a dezvăluit afacerista… având în vedere că vor fi singuri, ei “vor lucra” pentru mărirea familiei.

“Abia aștept să plecăm. De pe 26 decembrie până pe 5 ianuarie vom sta acolo. Pe Sarah o las la bunici, iar Robert e deja mare, va sta cu prietenii lui. Așadar, Revelionul ne va prinde la soare. După atâta muncă, plecăm și noi la răsfăț. Am luat biletele din timp, de astă vară, din iulie, e prima noastră vacanță în Bali, nici eu, nici Florin nu am mai fost, așa că sunt super nerăbdătoare. Vreau să le cunoc cultura pentru că am auzit foarte multe despre ea, vreau să fac masaj balinez pentru că e cel mari tare de pe planetă și vreau să fac plajă. Am fost foarte stresați în ultimul timp cu businessurile și avea nevoie de această vacanță.

Sper să ne întoarcem trei. Cine știe ce ne rezervă noul an, a declarat Brigitte pentru click.ro.

Citește și: Brigitte, blondă și fără operații estetice pe vremea când era în închisoare. Cât de mari sunt diferențele dintre pozele unice de atunci și cele din prezent

După divorțul de Ilie Năstase, Brigitte s-a îndrăgostit de Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”. Ei s-au cununat civil pe 27 mai, iar printre invitați s-au numărat câțiva dintre foștii concurenți de la “Ferma” 2019. Nunta au făcut-o pe 7 iulie și a fost una spectaculoasă.

Citește și...