Brigitte și Florin Pastramă, hotărâre neașteptată după ce vedeta a pierdut sarcina. Ce au decis despre primul lor copil

Publicat: 12/08/2019 | 16:53

Brigitte și Florin Pastramă traversează o perioadă tristă acum, la mai bine de o lună de la cununia religioasă. Vedeta a pierdut sarcina pentru care a făcut tratamente hormonale specifice pentru o sarcină asistată, iar de curând s-a aflat ce hotărâre neașteptată a luat împreună cu soțul ei. Cea care a făcut dezvăluiri despre acest subiect delicat este chiar nașa cuplului, Lizeta Haralambie.

Citește și: Nașa lui Brigitte Pastramă, primele declarații după ce bruneta a pierdut sarcina: ”Era foarte tristă și răvășită”

Brigitte și Florin Pastramă, hotărâre neașteptată după ce vedeta a pierdut sarcina

Lizeta Haralambie, nașa lui Brigitte și a lui Florin Pastramă, a mărturisit că cei doi au decis să renunțe la tratamentele medicale pentru a concepe primul lor copil. Și asta pentru că își doresc ca minunea să se întâmple 100% datorită Lui Dumnezeu. În plus, ei au luat în calcul și posibilitatea de a nu exista o sarcină pe cale naturală.

“N-a fost să fie aşa cu tratamentele şi a rămas la ideea că dacă va fi pe cale naturală, va fi, dacă nu, nu. Ceea ce mie mi se pare foarte corect. Noi asta am vorbit-o de mult, de atunci. Nu e uşor, nu a fost numai investiţie financiară, ci şi emoţională… Dar dacă nu a fost să fie aşa, înseamnă că nu era momentul… Ea a făcut tot ce a putut”, a dezvăluit Lizeta Haralambie în cadrul unui interviu acordat la Antena Stars.

Citește și: Incredibil, dar adevărat! Câți bani câștigă în fiecare lună Brigitte Pastramă

Citește și...