Incredibil, dar adevărat! Câți bani câștigă în fiecare lună Brigitte Pastramă

Publicat: 22/06/2019 | 16:35

Brigiite Pastramă a demonstrat că este o femeie puternică și asumată. Bruneta, sătulă de acuzațiile Ralucăi Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, a reacționat cu un mesaj pe măsură. 

Actuala soție a lui Pastramă și-a făcut o descriere pe măsură. Brigitte a dezvăluit cu ce se ocupă și câți bani câștigă lunar, după ce Raluca Podea a atacat-o în repetate rânduri. Și se pare că lui Brigitte îi merge din plin și are câștiguri substanțiale în fiecare lună.

„Eu, Brigitte Pastramă, pot spune cine sunt: în momentul de față venitul meu lunar este de minim 15.000€ , după ce îmi plătesc taxele, sunt proprietară a trei imobile – un club, un restaurant și o vilă cu piscină în Timișoara, pe care eu și fiul meu le-am moștenit, de la primul meu soț, la vârsta de 26 de ani. În București dețin un apartament de 140 m2 în zona Nordului, o vilă cu piscină în Pipera și două bussinesuri: Magic Castle București unde sunt asociat unic și o firmă de logistică și avocatură , cu care dacă îmi va mai pronunța numele în orice context creatura implicată în dosare de prostituție, cu figuri de fostă logodnică imaginară, o voi da în judecată.

Și pe litoral la Mamaia dețin și un apartament de lux, pe care doresc să-l vând cu 180.000€ nu 150.000 cât au scris ziarele, pentru că îmi doresc să rămân gravidă cât de curând și acesta se află exact în zonă de cluburi Loft și Nuba. 

Mi-am făcut această mică descriere în caz că vreo rapandulă ieftină și frustrată mai are de gând să îmi pronunțe numele sau să se compare cu mine.??‍♀️??‍♀️”, a spus ea.

Raluca Podea, mesaj dur la adresa soției lui Pastramă

”Săraca, dacă e mai bătrână decât Biblia ce să facă? Merge și ea la sală, dar concurență nu există. Diferența dintre noi este foarte mare și nu există termen de comparație. Oricum, nu suntem pe aceeași lungime de undă. (…) Florin este un subiect închis pentru mine. Eu nu mai vreau să aud de aceste două specimene debordante și faimoase. Nu mă interesează. Să facă borș, să se căsătorească, să facă copii mulți, dar el nu  poate face copii. Iar în acest caz le doresc tot ce e mai bun în lumea asta”, a mai spus Raluca Podea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Citește și...