Brigitte Pastramă, răsfățată de soțul ei. Dezvăluiri incendiare: ”Eu îi masez capul, el îmi face…”

Autor: A.N.
Publicat: 14/10/2019 | 21:19

În ciuda faptului că nimeni nu le dădea vreo șansă, iată că Brigitte și Florin Pastramă au demonstrat că iubirea lor este mai puternică decât orice. Bruneta este trataă mai ceva ca o prințesă de actualul ei soț și a făcut dezvăluiri din intimitate.

Brigitte și Florin Pastramă s-au îndrăgostit în timp ce se aflau pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început” de la Pro TV. În această vară, cei doi au devenit soț și soție, iar iubirea lor a fost mai presus de obstacolele și răutățile celor din jur. Cei doi se iubesc necondiționat, iar Brigitte este răsfățată la maximum de soțul ei. (CITEȘTE ȘI: CINE L-A BĂTUT PE FLORIN PASTRAMĂ. SOȚUL LUI BRIGITTE A DEPUS PLÂNGERE ÎMPOTRIVA ATACATORILOR)

”Mă răsfață, îmi face cafeaua, îmi face micul dejul. Pregătește apa, facem baie împreună. Eu îi masez capul, el îmi face masaj corporal. Sincer, ne cam răsfățăm. În afară când el conduce repede și mă stresează, în rest tot timpul mă răsfață”, a declarat Brigitte Sfăt pentru Click!

Hotărâre neașteptată după ce Brigitte a pierdut sarcina

Lizeta Haralambie, nașa lui Brigitte și a lui Florin Pastramă, a mărturisit că cei doi au decis să renunțe la tratamentele medicale pentru a concepe primul lor copil. Și asta pentru că își doresc ca minunea să se întâmple 100% datorită Lui Dumnezeu. (VEZI ȘI: BRIGITTE, BLONDĂ ȘI FĂRĂ OPERAȚII ESTETICE PE VREMEA CÂND ERA ÎN ÎNCHISOARE. CÂT DE MARI SUNT DIFERENȚELE DINTRE POZELE UNICE DE ATUNCI ȘI CELE DIN PREZENT)

“N-a fost să fie aşa cu tratamentele şi a rămas la ideea că dacă va fi pe cale naturală, va fi, dacă nu, nu. Ceea ce mie mi se pare foarte corect. Noi asta am vorbit-o de mult, de atunci. Nu e uşor, nu a fost numai investiţie financiară, ci şi emoţională… Dar dacă nu a fost să fie aşa, înseamnă că nu era momentul… Ea a făcut tot ce a putut”, a dezvăluit Lizeta Haralambie în cadrul unui interviu.

Citește și...