Brigitte și Pastramă au pus lacăt șaormeriei și mănâncă de la… concurență

Autor: C. C.
Publicat: 25/04/2020 | 23:33

La nici șase luni de când și-au deschis șaormeria, Brigitte și Florin Pastramă au pus lacătul pe ușa afacerii, din cauza pandemiei. Așa că, în plină stare de urgență, cei doi au apelat la concurență. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE SE AUTODENUNȚĂ ÎN LEGĂTURĂ CU EX-UL: ”ÎN REALITATE, N-A FOST LOGODNICUL MEU! EU L-AM FABRICAT PE CORNEL! DE FAPT, EL ESTE…”)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Brigitte și pe Florin Pastramă în zona Pipera din Capitală, unde au ”vizitat” un renumit restaurant de tip fast-food.

După ce au fost nevoiți să pună lacătul pe ușa șaormeriei din cauza stării de urgență, la doar șase luni de la deschidere, Brigitte și mai tânărul ei soț apelează la… concurență. Așa că cei doi au descins la ”drive”, că doar așa se mai poate acum din cauza pandemiei. După cum ne-au obișnuit, Florin Pastramă a fost cel care a condus mașina soției sale, iar Brigitte s-a relaxat pe scaunul din dreapta.

Nici bine nu le-a fost livrată comanda, că doamna Pastramă a și despachetat-o. Probabil că dorul de fast-food și-a spus cuvântul. Brigitte n-a avut răbdare să iasă din parcare și s-a servit din cartofii prăjiți. După ce s-a asigurat că soția lui și-a împlinit pofta, Florin Pastramă, ca un soț ascultător, a condus spre următoarea destinație. (VEZI ȘI: FIUL LUI BRIGITTE, LUAT CU SALVAREA! AMBULANȚA A FĂCUT ”SLALOM” ÎN TRAFIC ÎNTRE SPITALE. FILMĂRI ÎN EXCLUSIVITATE)

Brigitte n-a avut răbdare să iasă din parcare și a început să mănânce cu poftă

Pastramă și-a pus afacerea la adăpost! 

În urmă cu ceva timp, D.A.S (Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO) vă prezenta pe larg amănunte uluitoare legate de bussinesul pe care l-au demarat cei doi. Cu toate că lucrează cot la cot, Florin Pastramă și-a pus afacerea la ”adăpost” în eventualitatea unui divorț.

În doar câteva luni, Brigitte a ajuns, de la soția lui Ilie Năstase la… shaormăreasă. Merită, însă, tot respectul. Este de apreciat faptul că vrea să fie pe propriile picioare și are o dorință uriașă de a reuși în domeniul afacerilor. Cu toate că trage cot la cot cu soțul ei, Florin Pastramă, atunci când vine vorba de afaceri relația dintre cei doi este de patron-angajat. Și asta pentru că Florin Pastramă se pare că și-a pus afacerea la ”adăpost” în eventualitatea unui divorț.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, firma ar aparține în totalitate soțului vedetei. Compania ”La Bariera Baicului SRL”, care are ca obiect de activitate ”restaurante”, un capital social de doar 200 de lei și care a luat naștere în urmă cu aproximativ un an, aparține asociatului unic Florin Pastramă. Conform datelor raportate de Registrul Comerțului, fosta doamnă Năstase pare să fie doar o angajată la shaormeria de pe Fundeni. (NU RATA: BRIGITTE & PASTRAMĂ AU PROPRIUL RESTAURANT, DAR ”FINANȚEAZĂ” CONCURENȚA!)

Brigitte și Pastramă au pus lacăt șaormeriei și mănâncă de la… concurență

Brigitte & Pastramă, afacere de sute de mii de euro

La finalul anului 2018, Brigitte şi Florin Pastramă au pus împreună bazele unui proiect de sute de mii de euro, după ce au demarat lucrările în vederea construirii unui mini-cartier de vile în Ştefăneşti. Cei doi s-au îndrăgostit în timp ce se aflau pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, de la Pro TV. Au devenit soț și soție în vara anului trecut.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...