Campionatul Mondial de Fotbal 2018 LIVE. Celebrul motan Ahile a prezis victoria Rusiei în faţa Arabiei Saudite în meciul de deschidere

Publicat: 14/06/2018 | 17:21

Așteptarea a luat sfârșit pentru echipele de fotbal care participă la Campionatul Mondial 2018! Astăzi, în primul meci din cadrul Cupei Mondiale de Fotbal se vor înfrunta pe teren echipa Rusia, și Arabia Saudita. Îndrăgitul motan medium Ahile a prezis victoria țării gazde în faţa Arabiei Saudite în partida de deschidere de astăzi, de la ora 18.00, potrivit jurnaliștilor de la The Telegraph. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și: Campionatul Mondial 2018: totul despre Cupa Mondială de fotbal

Celebrul motan Ahile și-a câștigat reputaţia de medium, după ce a prezis în mod corect, în vara anului trecut, mai multe rezultate ale unor meciuri ale Cupei Confederaţiilor, care a avut loc în Rusia. Astfel, cu câteva ore înainte de startul Campionatul Mondial de Fotbal, lui Ahile i-au fost prezentate două boluri cu mâncare, fiecare decorate cu steagurile celor două ţări care se confruntă în această seară.

După cum puteți observa în filmarea de mai jos, simpaticul motan alb cu ochi albaştri, care suferă de surditate, ezită pentru câteva clipe, înainte să se servească din bolul care reprezenta Rusia. Anna Kondratieva, veterinarul care se ocupă de motan, a spus ulterior că acesta “îşi iubeşte ţara şi nu ar fi putut vota altfel”, potrivit Mediafax. De altfel e cunoscut faptul că Ahile are ca slujba de zi cu zi să prindă şoareci la Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg.

După ce a făcut prezicerea, Ahile a fost îmbrăcat cu un tricou al naţionalei Rusiei pentru o ședință foto. (Reduceri mari la jocuri PC)

În această vară, echipa națională a României împlinește 20 de ani de ultimul turneu final de Campionat Mondial la care a participat. Din păcate, nu e singură astfel de perioadă din istoria fotbalului românesc. Din cele 21 de ediții de Mondial, țara noastră s-a calificat doar la 5, la una a fost invitată, la altă s-a calificat prin abandonul adversarului și la o ediție nu s-a prezentat la baraj. În istoria să fotbalistică, România are doar trei perioade mari și late în care a participat la turneele finale ale Campionatul Mondial: în perioadă romantică a fotbalului (1930, 1934,1938), în 1970 și în perioadă post-comunistă (1990, 1994, 1998), potrivit sport.ro.

Campionatul Mondial de fotbal din Rusia are loc în perioada 14 iunie – 15 iulie.

Citește și...