Acasă » Știri » Știri interne » CANCAN.ro a transmis LIVE despărţirea de îndrăgita actriţă. România e în lacrimi. Adio, Cristina Stamate!

CANCAN.ro a transmis LIVE despărţirea de îndrăgita actriţă. România e în lacrimi. Adio, Cristina Stamate!

De: Cancan 29/11/2017 | 00:00
CANCAN.ro a transmis LIVE despărţirea de îndrăgita actriţă. România e în lacrimi. Adio, Cristina Stamate!
Cristina Stamate va fi înmormântată astăzi la Cimitirul Bellu

România îşi ia astăzi rămas-bun de la actriţa Cristina Stamate, la câteva zile după ce Stela Popescu a fost înmormântată. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, va transmite LIVE înmormântarea Cristinei Stamate, mai multe echipe urmând să fie pe teren în această zi tristă, în care ne luăm adio de la o altă mare actriţă. (CITEŞTE ŞI: Legături neştiute dintre Stela Popescu şi Cristina Stamate! Mărturisiri dureroase: "Nu mai voia să trăiască, o să regret toată viaţa mea...")

UPDATE 12:39 – Sicriul în care este trupul actriţei Cristina Stamate a fost lăsat în groapă. Oamenii au aplaudat-o pentru ultima dată pe celebra artistă.

„Dumnezeu să o ierte!”, a spus un preot, iar mulţumea a răspuns cu: „Dumnezeu să o ierte!”. Ulterior a fost spus cântecul: „Hristos a înviat din morţi!”.

UPDATE 12:35Incident la înmormântarea actriţei Cristinea Stamate! S-a întâmplat exact în momentul în care coşciugul urma să fie depus în groapă

În imaginile filmate se observă cum sicriul în care era trupul Cristinei Stamate alunecă într-o parte din cauza faptului că groapa săpată era mult prea mică. Oamenii prezenţi au rămas fără cuvinte în faţa unei asemenea situaţii şi au continuat să se roage pentru sufletul regretatei actriţe.

Vă reamintim că artista Cristina Stamate nu îşi pregătise locul de veci, deşi avea probleme de sănătate. De pregătirile de înmormântate, inclusiv de mormânt, s-au ocupat Alexandru Arşinel împreună cu alţi colegi din teatru.

UPDATE 12:30 – Cortegiul funerar a ajuns la mormântul în care îşi va dormi somnul de veci actriţa Cristina Stamate. Curând va începe şi slujba de dinainte de a fi îngropată regretata artistă.

UPDATE 12:20 – Sicriul cu trupul Cristinei Stamate a fost scos din biserică, iar solemnul moment a fost făcut în ropote de aplauze.

UPDATE 12:15 – Slujba de înmormântare a Cristinei Stamate s-a încheiat, iar preoţii au ieşit din biserică. Afară, o mare de oameni, dar şi colegi de breaslă şi prieteni aşteptau cu tristeţe ca sicriul cu trupul regretatei artiste să fie scos din lăcaşul de cult.

UPDATE 10:54 – Actriţa va fi înmormântată la cimitirul Bellu, pe Aleea Artiştilor.

 

LIVE | Românii îşi iau „adio” de la Cristina Stamate –> https://goo.gl/a5J5sv

 

UPDATE 10:38 Nepoata Cristinei Stamate nu s-a dezlipit o secundă de lângă sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei.

 

UPDATE 10:28 Alexandru Arşinel a sosit încă de la primele ore ale dimineţii la Teatrul “Constantin Tănase”, unde a fost depus trupul regretatei artiste Cristina Stamate. La scurt timp după ce sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei a fost scos pentru a fi dus la cimitir, Alexandru Arşinel a declarat: Suntem trişti pentru că ne nădim durerea cu încă o mare pierdere.

 

Cristina Stamate, o colegă care a ţinut ani de zile casa închisă la teatrul Constantin Tanase. O vedetă autentică, o artistă care timp de 40 de ani şi-a servit teatrul şi publicul la cel mai înalt nivel artistic. Pleacă după o suferinţă destul de grea şi, cred eu, destul de părăsită. A trăit mult în ultimii ani destul de singură şi din nefericire toţi suntem un pic vinovaţi că nu am fost mai aproape de ea. O regretăm foarte mult. Aşa cum Stela a lăsat un gol uriaş în ceea ce priveşte viaţa artistică a ţării. Noi vă mulţumim că aţi fost zilele astea lângă noi şi aţi transmis decent tot ce s-a întâmplat aici”.

UPDATE 10:03 Cristina Stamate a dat ultima ei reprezentaţie la Teatrul Constantin Tănase. Actriţa a părăsit, miercuri, locul care i-a fost a doua casă în ropotele de aplauze ale tuturor celor care au iubit-o şi apreciat-o.

Cristina Stamate va fi înmormântată astăzi la Cimitirul Bellu, acolo unde îşi găsesc odihna veşnică numeroase personalităţi, printre care poeţii Mihai Eminescu, George Bacovia, Nicolae Labiş, Adrian Păunescu, dramaturgul Ion Luca Caragiale, actorii Gheorghe Dinică, Amza Pellea, Toma Caragiu, cântăreţii Gică Petrescu, Ion Dolănescu, Maria Tănase, Valeriu Sterian, Laura Stoica şi mulţi, mulţi alţii.

Cristina Stamate va fi îmbrăcată în ţinuta ei preferată, una veselă, formată dintr-un pardesiu galben cu un model de culoare neagră şi o bluză neagră. De ţinuta Cristinei Stamate s-au ocupat vecinele acesteia, actriţa neavând nici copii, nici soţ, în timp ce sarcina obţinerii unui loc de veci i-a revenit lui Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, acolo unde actriţa a activat.

„Reputaţia şi valoarea acestui teatru au facilitat deschiderea unor uşi şi realizarea unor, hai să spun, beneficii cu mai multă uşurinţă. Nu aş spune eu personal, ci anii petrecuţi în teatrul ăsta, respectul pe care îl au anumiţi oameni faţă de noi, de Teatrul Tănase”, a declarat Alexandru Arşinel legat de obţinerea unui loc de veci în celebrul Cimitir Bellu pentru Cristina Stamate. (CITEŞTE ŞI: Cutremurător! Ce a simţit Cristina Stamate atunci când s-a întâlnit cu moartea: „Eu acum mor! Unde-i filmul vieţii, unde-i mama?”)

Decesul Cristinei Stamate i-a mai dat o lovitură lui Alexandru Arşinel, profund îndurerat deja de moartea fostei sale partenere de scenă pentru aproape patru decenii, Stela Popescu. „Îl rog pe Dumnezeu să ne dea şi nouă o pauză, să se oprească. Mi-e teamă că generaţia asta a noastră extraordinară începem să ne intrăm în mână. Era (n.r.- Cristina Stamate) într-o stare gravă. De doi ani avea probleme mari de sănătate, a fost operată pe inimă şi a suferit mult”, declara Alexandru Arşinel pentru Mediafax imediat după moartea Cristinei Stamate.

Cu toate că suferă cumplit după pierderea celor două colege ale sale, Alexandru Arşinel a găsit puterea de a contribui la organizarea funeraliilor Cristinei Stamate. „Am intervenit, am obţinut un loc de veci, am trimis o echipă la spital ca să o aranjeze, să o pregătească de înmormântare, am început să dăm peste o parte din rudele Cristinei şi până la urmă s-a aranjat un program. Mâine (n.r.- marţi) va fi adusă la teatru, să plece şi ea de acolo unde a muncit peste 40 de ani, va fi dusă în capelă la Bellu, unde va sta câteva ore, după care va fi slujba din jurul orei 12, mă refer la ziua de miercuri. Mâine (n.r.- marţi) va fi expusă la teatru după ce va fi adusă, până seara, şi miercuri la 12-1 va fi slujba religioasă, după care va fi înmormântată pe Aleea Artiştilor”, declara luni Alexandru Arşinel într-un live pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, l-a transmis pe Facebook.

Cristina Stamate a murit, luni, cu puţin înainte de ora 7.00, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde fusese internată joi. Artista a decedat la vârsta de 71 de ani, ea suferind de mai multe boli. Duminică a fost înmormântată Stela Popescu, prietenă şi colegă cu Cristina Stamate la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, condus de Alexandru Arşinel. (VEZI ŞI: Imagini tulburătoare de la înmormântarea marii actriţe Stela Popescu! Alexandru Arşinel, distrus de durere după funeralii. Singurele cuvinte pe care a mai putut să le spună cu lacrimi în ochi: „Trebuie să…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele