Home » Galerie foto » CANCAN.ro a transmis LIVE despărţirea de îndrăgita actriţă. România e în lacrimi. Adio, Cristina Stamate!

CANCAN.ro a transmis LIVE despărţirea de îndrăgita actriţă. România e în lacrimi. Adio, Cristina Stamate!

De: Cancan 29/11/2017 | 00:00
CANCAN.ro a transmis LIVE despărţirea de îndrăgita actriţă. România e în lacrimi. Adio, Cristina Stamate!
Cristina Stamate va fi înmormântată astăzi la Cimitirul Bellu

România îşi ia astăzi rămas-bun de la actriţa Cristina Stamate, la câteva zile după ce Stela Popescu a fost înmormântată. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, va transmite LIVE înmormântarea Cristinei Stamate, mai multe echipe urmând să fie pe teren în această zi tristă, în care ne luăm adio de la o altă mare actriţă. (CITEŞTE ŞI: Legături neştiute dintre Stela Popescu şi Cristina Stamate! Mărturisiri dureroase: "Nu mai voia să trăiască, o să regret toată viaţa mea...")

UPDATE 12:39 – Sicriul în care este trupul actriţei Cristina Stamate a fost lăsat în groapă. Oamenii au aplaudat-o pentru ultima dată pe celebra artistă.

„Dumnezeu să o ierte!”, a spus un preot, iar mulţumea a răspuns cu: „Dumnezeu să o ierte!”. Ulterior a fost spus cântecul: „Hristos a înviat din morţi!”.

UPDATE 12:35Incident la înmormântarea actriţei Cristinea Stamate! S-a întâmplat exact în momentul în care coşciugul urma să fie depus în groapă

În imaginile filmate se observă cum sicriul în care era trupul Cristinei Stamate alunecă într-o parte din cauza faptului că groapa săpată era mult prea mică. Oamenii prezenţi au rămas fără cuvinte în faţa unei asemenea situaţii şi au continuat să se roage pentru sufletul regretatei actriţe.

Vă reamintim că artista Cristina Stamate nu îşi pregătise locul de veci, deşi avea probleme de sănătate. De pregătirile de înmormântate, inclusiv de mormânt, s-au ocupat Alexandru Arşinel împreună cu alţi colegi din teatru.

UPDATE 12:30 – Cortegiul funerar a ajuns la mormântul în care îşi va dormi somnul de veci actriţa Cristina Stamate. Curând va începe şi slujba de dinainte de a fi îngropată regretata artistă.

UPDATE 12:20 – Sicriul cu trupul Cristinei Stamate a fost scos din biserică, iar solemnul moment a fost făcut în ropote de aplauze.

UPDATE 12:15 – Slujba de înmormântare a Cristinei Stamate s-a încheiat, iar preoţii au ieşit din biserică. Afară, o mare de oameni, dar şi colegi de breaslă şi prieteni aşteptau cu tristeţe ca sicriul cu trupul regretatei artiste să fie scos din lăcaşul de cult.

UPDATE 10:54 – Actriţa va fi înmormântată la cimitirul Bellu, pe Aleea Artiştilor.

 

LIVE | Românii îşi iau „adio” de la Cristina Stamate —> https://goo.gl/a5J5sv

 

UPDATE 10:38 Nepoata Cristinei Stamate nu s-a dezlipit o secundă de lângă sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei.

 

UPDATE 10:28 Alexandru Arşinel a sosit încă de la primele ore ale dimineţii la Teatrul “Constantin Tănase”, unde a fost depus trupul regretatei artiste Cristina Stamate. La scurt timp după ce sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei a fost scos pentru a fi dus la cimitir, Alexandru Arşinel a declarat: Suntem trişti pentru că ne nădim durerea cu încă o mare pierdere.

 

Cristina Stamate, o colegă care a ţinut ani de zile casa închisă la teatrul Constantin Tanase. O vedetă autentică, o artistă care timp de 40 de ani şi-a servit teatrul şi publicul la cel mai înalt nivel artistic. Pleacă după o suferinţă destul de grea şi, cred eu, destul de părăsită. A trăit mult în ultimii ani destul de singură şi din nefericire toţi suntem un pic vinovaţi că nu am fost mai aproape de ea. O regretăm foarte mult. Aşa cum Stela a lăsat un gol uriaş în ceea ce priveşte viaţa artistică a ţării. Noi vă mulţumim că aţi fost zilele astea lângă noi şi aţi transmis decent tot ce s-a întâmplat aici”.

UPDATE 10:03 Cristina Stamate a dat ultima ei reprezentaţie la Teatrul Constantin Tănase. Actriţa a părăsit, miercuri, locul care i-a fost a doua casă în ropotele de aplauze ale tuturor celor care au iubit-o şi apreciat-o.

Cristina Stamate va fi înmormântată astăzi la Cimitirul Bellu, acolo unde îşi găsesc odihna veşnică numeroase personalităţi, printre care poeţii Mihai Eminescu, George Bacovia, Nicolae Labiş, Adrian Păunescu, dramaturgul Ion Luca Caragiale, actorii Gheorghe Dinică, Amza Pellea, Toma Caragiu, cântăreţii Gică Petrescu, Ion Dolănescu, Maria Tănase, Valeriu Sterian, Laura Stoica şi mulţi, mulţi alţii.

Cristina Stamate va fi îmbrăcată în ţinuta ei preferată, una veselă, formată dintr-un pardesiu galben cu un model de culoare neagră şi o bluză neagră. De ţinuta Cristinei Stamate s-au ocupat vecinele acesteia, actriţa neavând nici copii, nici soţ, în timp ce sarcina obţinerii unui loc de veci i-a revenit lui Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, acolo unde actriţa a activat.

„Reputaţia şi valoarea acestui teatru au facilitat deschiderea unor uşi şi realizarea unor, hai să spun, beneficii cu mai multă uşurinţă. Nu aş spune eu personal, ci anii petrecuţi în teatrul ăsta, respectul pe care îl au anumiţi oameni faţă de noi, de Teatrul Tănase”, a declarat Alexandru Arşinel legat de obţinerea unui loc de veci în celebrul Cimitir Bellu pentru Cristina Stamate. (CITEŞTE ŞI: Cutremurător! Ce a simţit Cristina Stamate atunci când s-a întâlnit cu moartea: „Eu acum mor! Unde-i filmul vieţii, unde-i mama?”)

Decesul Cristinei Stamate i-a mai dat o lovitură lui Alexandru Arşinel, profund îndurerat deja de moartea fostei sale partenere de scenă pentru aproape patru decenii, Stela Popescu. „Îl rog pe Dumnezeu să ne dea şi nouă o pauză, să se oprească. Mi-e teamă că generaţia asta a noastră extraordinară începem să ne intrăm în mână. Era (n.r.- Cristina Stamate) într-o stare gravă. De doi ani avea probleme mari de sănătate, a fost operată pe inimă şi a suferit mult”, declara Alexandru Arşinel pentru Mediafax imediat după moartea Cristinei Stamate.

Cu toate că suferă cumplit după pierderea celor două colege ale sale, Alexandru Arşinel a găsit puterea de a contribui la organizarea funeraliilor Cristinei Stamate. „Am intervenit, am obţinut un loc de veci, am trimis o echipă la spital ca să o aranjeze, să o pregătească de înmormântare, am început să dăm peste o parte din rudele Cristinei şi până la urmă s-a aranjat un program. Mâine (n.r.- marţi) va fi adusă la teatru, să plece şi ea de acolo unde a muncit peste 40 de ani, va fi dusă în capelă la Bellu, unde va sta câteva ore, după care va fi slujba din jurul orei 12, mă refer la ziua de miercuri. Mâine (n.r.- marţi) va fi expusă la teatru după ce va fi adusă, până seara, şi miercuri la 12-1 va fi slujba religioasă, după care va fi înmormântată pe Aleea Artiştilor”, declara luni Alexandru Arşinel într-un live pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, l-a transmis pe Facebook.

Cristina Stamate a murit, luni, cu puţin înainte de ora 7.00, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde fusese internată joi. Artista a decedat la vârsta de 71 de ani, ea suferind de mai multe boli. Duminică a fost înmormântată Stela Popescu, prietenă şi colegă cu Cristina Stamate la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, condus de Alexandru Arşinel. (VEZI ŞI: Imagini tulburătoare de la înmormântarea marii actriţe Stela Popescu! Alexandru Arşinel, distrus de durere după funeralii. Singurele cuvinte pe care a mai putut să le spună cu lacrimi în ochi: „Trebuie să…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Parteneri
“Prințișorul Craiovei”, ATACAT brutal de cei care îi sunt alături: “Un maimuțoi cu aere de patron!”
“Prințișorul Craiovei”, ATACAT brutal de cei care îi sunt alături: “Un maimuțoi cu aere de...
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei Halep… >
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei...
BOMBĂ! De ce a fost Loredana Groza internată de urgență la Matei Balș, de fapt. Ce se întâmplă cu ea
BOMBĂ! De ce a fost Loredana Groza internată de urgență la Matei Balș, de fapt....
FOTO. Dana Săvuică, în costum de baie la 51 de ani! Cum arată fosta vedetă Playboy
FOTO. Dana Săvuică, în costum de baie la 51 de ani! Cum arată fosta vedetă...
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă:
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil cum și-a surprins invitații…>
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil...
Ştirea SERII! Fostul preşedinte a MURIT. A făcut infarct
Ştirea SERII! Fostul preşedinte a MURIT. A făcut infarct
Acestea sunt mașinile cu cele mai bune MOTOARE ÎN 3 CILINDRI
Acestea sunt mașinile cu cele mai bune MOTOARE ÎN 3 CILINDRI
Ce a făcut Petrică Cercel pentru cei trei copii ai săi, înainte de a muri. A lăsat totul pregătit pentru atunci când nu va mai fi
Ce a făcut Petrică Cercel pentru cei trei copii ai săi, înainte de a muri....
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal al COVID
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Zodiile care primesc VEȘTI CUTREMURĂTOARE la începutul săptămânii
Zodiile care primesc VEȘTI CUTREMURĂTOARE la începutul săptămânii
SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat la New York
SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat...
Horoscop SPECIAL pentru marţi! Zodia care depăşeşte orice obstacol în această zi
Horoscop SPECIAL pentru marţi! Zodia care depăşeşte orice obstacol în această zi
Anastasia, o multimilionară în vârstă de 33 de ani, ucisă de iubitul său pentru că l-a făcut leneş. Bărbatul, un jucător de polo profesionist, condamnat la 15 ani de închisoare, în Muntenegru
Anastasia, o multimilionară în vârstă de 33 de ani, ucisă de iubitul său pentru că...
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
Nenorocirea care este pe cale să lovească toată Planeta! Nimeni nu poate scăpa de ea
Nenorocirea care este pe cale să lovească toată Planeta! Nimeni nu poate scăpa de ea
VINE IARNA în România! O vreme cumplită lovește întreaga țară. Alertă meteo ANM
VINE IARNA în România! O vreme cumplită lovește întreaga țară. Alertă meteo ANM
Cazul Caracal, dezvăluiri epocale. De ce nu se va afla niciodată adevărul
Cazul Caracal, dezvăluiri epocale. De ce nu se va afla niciodată adevărul
BANCNOTA care ar putea fi INTERZISĂ! Scapă urgent de ea dacă o ai. Ar putea să dispară în curând
BANCNOTA care ar putea fi INTERZISĂ! Scapă urgent de ea dacă o ai. Ar putea...
„Comoară” de 100.000 de dolari, descoperită într-o cameră abandonată de 20 de ani
„Comoară” de 100.000 de dolari, descoperită într-o cameră abandonată de 20 de ani
Brandul de lux lansat de câțiva ani, preferatul lui Cătălin Botezatu. Designerul se îmbracă des de acolo
Brandul de lux lansat de câțiva ani, preferatul lui Cătălin Botezatu. Designerul se îmbracă des...
"Legenda lui Dorel". Muncitorii au spart conducata de apă Ciucaş şi au afectat o fabrică...
Oana Roman a izbucnit în lacrimi! Adevărul despre relația cu Petre Roman: „Tata a făcut o alegere...”
Oana Roman a izbucnit în lacrimi! Adevărul despre relația cu Petre Roman: „Tata a făcut...
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Loredana Groza, luată cu ambulanța la puțin timp după ce a cântat la nunta Simonei Halep! Ce a pățit vedeta
Loredana Groza, luată cu ambulanța la puțin timp după ce a cântat la nunta Simonei...
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta cu viață demnă de telenovelă
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta...
Ana Baniciu, fotografiată fără haine în propriul dormitor! Imaginea incendiară a ajuns pe net
Ana Baniciu, fotografiată fără haine în propriul dormitor! Imaginea incendiară a ajuns pe net
Anca Serea are mari probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu aceasta: „Starea mea de sănătate e mai precară”
Anca Serea are mari probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu aceasta: „Starea mea de...
Scandal major în jurul vaccinării. Oamenii de ştiinţă demisionează în masă
Scandal major în jurul vaccinării. Oamenii de ştiinţă demisionează în masă
Sectorul din România unde salariu mediu net a ajuns la 8439 de lei
Sectorul din România unde salariu mediu net a ajuns la 8439 de lei
Alexandru Arșinel, mărturisiri dureroase: „Soția mea are atâta tristețe în ochi că te cutremură
Alexandru Arșinel, mărturisiri dureroase: „Soția mea are atâta tristețe în ochi că te cutremură"
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
Fost șef al Fiscului, jefuit când era în vacanţă. Hoții i-au furat de acasă 500.000 de euro
Fost șef al Fiscului, jefuit când era în vacanţă. Hoții i-au furat de acasă 500.000...