Când începe “Insula Iubirii”, sezonul 5. Producătorii de la Antena 1 au ales cupluri cu povești impresionante

Publicat: 14/03/2019 | 16:12

A început numărătoarea inversă pentru emisiunea “Insula Iubirii”, sezonul 5! Fanii reality-show-ului de la Antena 1, concurenții, dar și ispitele din noul sezon care va rula în curând la TV sunt nerăbdători să vadă primul episod. În plus, producătorii de la Antena 1 au ales cupluri cu povești impresionante.

Citește și: Lovitură cruntă primită de Antena 1! CNA a „scufundat” Insula Iubirii după 4 sezoane

Când începe “Insula Iubirii”, sezonul 5. Producătorii de la Antena 1 au ales cupluri cu povești impresionante

Oficial, nu a fost încă divulgată data exactă când va începe “Temptation Island – Insula Iubirii”, însă, pe pagina oficială de Facebook a emisiunii s-a anunțat că debutul sezonului 5 va fi în curând. Reprezentanții de la Antena 1 promovează emisiunea cu hashtag-ul “#irezi5tibil” și îi întreabă pe fanii show-ului: “Tu cât reziști tentației?”.

Deocamdată, nu se știe nici cine sunt concurenții care au mers în Thailanda ca să își testeze dragostea, nici care sunt ispitele show-ului. Totuși, se crede că Eugenia Rotari nu va apărea în “Insula Iubirii”, sezonul 5, pentru că în urmă cu câteva zile bune ea a devenit mămică în mare secret. O premieră a îndrăgitei emisiuni de la Antena 1 este aceea ca un fost concurent să devină ispită! Da, ați ghicit! Este vorba despre Ionuț Gojman, fostul iubit al Mirelei Baniaș. În timpul sezonului trecut, el a flirtat cu ispita Nicoleta și consideră că nu a greșit cu nimic; vă reamintim că ei au făcut chiar și o ședință foto nud.

Deși unele dintre ispite au fost întrebate de fani când începe “Temptation Island – Insula Iubirii”, sezonul 5, acestea nu au putut divulga data, pentru că sunt obligați prin contractul încheiat cu Antena 1 să nu facă acest lucru. Printre cei care au fost rugați de susținători să dezvăluie când debutează emisiunea se numără și Ionuț Gojman. În aceeași echipă cu el – cea a ispitelor masculine – va fi Mircea Moldovan, bărbatul care a făcut-o pe Mirela Baniaș să se îndrăgostească în Thailanda.

Ce este “Insula Iubirii”

Cel de-al cincilea sezon al celui mai fierbinte reality-show, “Temptation Island – Insula Iubirii”, va aduce în fața telespectatorilor concurenți cu povești de viață incredibile, noi ispite și situații complet neașteptate și nemaintâlnite în sezoanele anterioare. Emisiunea este prezentată de Radu Vâlcan și va rula la Antena 1.

Citește și...