O vedetă de la Antena 1 a născut în mare secret! Ce nume a primit bebelușul

Publicat: 13/03/2019 | 15:15

O vedetă de la Antena 1 a născut în mare secret și de curând, ea a făcut publică vestea cea mare. În ziua în care l-a prezentat lumii întregi pe bebelușul său, a dezvăluit atât numele pe care i l-a pus, cât și cine este, de fapt, tatăl primului ei copil. Felicitările continuă să curgă pe conturile sale de socializare.

Eugenia de la “Insula Iubirii” a născut. Cine e tatăl băiețelului ei

Eugenia Rotari, una dintre ispitele sexy  și provocatoare din sezonul trecut de la “Insula Iubirii”, a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu câteva săptămâni. Nașterea bebelușului a avut loc în mare secret, iar de curând, ea a făcut publice primele imagini cu micuțul ei prinț, care a primit numele Sebastian Constantin.

“Sebastian Constantin🙏👶🏻îngerașul nostru🍼”, a scris Eugenia Rotari, fostă concurentă de la “Temptation Island – Insula Iubirii”.

La una dintre pozele cu băiețelul său, vedeta de la Antena 1 l-a etichetat și pe tatăl copilului ei. Tânărul se numește Cosmin Iruc, iar pe contul lui de Facebook nu are date din care să reiasă cu ce se ocupă. Un lucru este însă sigur: salariul e unul cu multe zerouri, pentru că, după cum se poate vedea în galeria foto a articolului conduce un bolid de lux.

Felicitări, dragă Eugenia. Dumnezeu să vă binecuvânteze pruncul și să vă crească sănătos!! 🎉🎊🎈🤗😍😘”, “Să vă trăiască, să fie sănătos și să vă aducă fericire!!”, “Felicitări, creștere ușoară”, “Frumusețe de băiat ❤️💐💙”, “Să-ți trăiască frumos! ❤️ sunt cinci dintre comentariile lăsate de apropiați și de fani.

Eugenia Rotari, fostă ispită la “Insula Iubirii”, fiul ei și partenerul său de viață, Cosmin Iruc. Sursa foto: Facebook

Vă reamintim că focoasa brunetă și-a ținut sarcina ascunsă până în luna a opta.