A opta vedetă de la Antena 1, gravidă! A ținut sarcina secretă până în luna a opta

Publicat: 16/01/2019 | 12:32

După ce s-a aflat că Mihaela Călin, una dintre prezentatoarele știrilor “Observator” poartă în pântece un bebeluș, o altă vedetă de la Antena 1 a anunțat că este însărcinată! Ea este a opta viitoare mămică din trustul Intact și a ținut sarcina secretă până pe ultima sută de metri. Fanii au copleșit-o cu mesajele de felicitare.

Eugenia Rotari, ispită la “Insula Iubirii”, a ținut sarcina secretă până în ultima lună

E oficial! Printre multe despărțiri și un divorț-fulger în familia numeroasă de la “Insula Iubirii” va apărea în curând un bebeluș! Eugenia Rotari, una dintre sexy ispitele de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, a dat vestea că este gravidă pe Facebook. Focoasa brunetă și-a făcut un selfie în timp ce își ținea mâna pe burtică și a scris un mesaj în limba engleză, care se traduce astfel: “8 luni de sarcină 🥰🙏👶🏻. Apropiații și fanii au înroșit butonul de like și i-au lăsat numeroase comentarii. “Sănătate, naștere ușoară!”, “Neschimbată și însărcinată! Multă sănătate ție și la bebe 🙏🙏😘😘”, “Cele mai frumoase momente din viață 😍🌹💐Felicitări! 🎉, ai grijă de tine, dorințe sincere” sunt trei dintre comentariile lăsate de internauți la postarea vedetei.

Luna trecută, mai exact pe 20 decembrie, Eugenia Rotari, una dintre ispitele de la “Insula Iubirii”, a făcut publică o poză în care apare în sutien, iar în dreptul ei a scris mesajul: “60 kg🤣💪🙏💋💄”. Întrebată dacă e mult sau puțin, ea a răspuns: “M-am menținut tot timpul la 52 kg, dintr-odată, 60 kg este multișor 😬, fără să dezvăluie însă că este gravidă.

Vedetele de la Antena 1 care vor deveni mămici

Gabriela Cristea, Andreea Bălan, Simona Gherghe, Mirela Vaida, Flavia Mihășan, Alina Pușcaș, Mihaela Călin și Eugenia Rotari vor deveni mămici în cursul acestui an. Vedetele de la Antena 1 se vor întrece în botezuri în lunile care urmează.

Citește și...