Surpriză la Antena 1! Prezentatoarea Observatorului e însărcinată!

Publicat: 15/01/2019 | 21:47

Încă o graviduță la Antena 1! Iată că grupului de mămici celebre din trust se mărește. Aceasta este o frumoasă prezentatoare a ”Observatorului”.

Până acum a ținut secret, dar iată că nu mai poate ascunde faptul că va deveni mămică. De după pupitrul știrilor Observator de la ora 16.00, burtica rotundă a Mihaelei Călin (35 de ani) a fost văzută de toți telespectatorii.

Prezentatoarea este însărcinată în trei luni și jumătate, iar în iunie va aduce pe lume un băiețel. Întrucât se știe că primele luni de sarcină sunt mai delicate, viitoarea mămică nu a vrut încă să împărtășească minunata veste cu fanii săi de pe Facebook. Doar familia, câțiva colegi și, bineînțeles nașa de cununie, Andreea Berecleanu, știau și s-au bucurat împreună cu viitorii părinți.

Dacă derulăm puțin timpul înapoi, s-ar părea că Mihaela era însărcinată când a îmbrăcat rochia de mireasă. Pe data de 7 octombrie 2018, știrista și avocatul Daniel Sava s-au căsătorit într-un decor de poveste, iar miresica a strălucit într-o creație marca Cristian Samfira.

Iată că în anul 2019 va ploua cu bebeluși, cei mai mulţi din curtea trustului Intact. Gabriela Cristea, Andreea Bălan, Simona Gherghe, Mirela Boureanu Vaida și Alina Pușcaș se vor întrece în botezuri în anul 2019.

Citește și...